Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trecejaje

Marketing

Odbrojavanje do Slovačke!

Najluđi dan u godini provest ćemo u Bratislavi (za jednu osobu koju nećemo imenovat nazvat ćemo je, evo recimo "Boro" to je Slovačka, a ne Grčka). Raspoređeni smo u 3 sobe po dvoje, svaka soba čini jednu ekipu. Prva ekipa su Sladić i Aron, 2. Daska i Boro i 3. Vukas i Ogi. Odlučili smo vidjeti u kojoj ekipi su pravi muškarci. Naime, održat ćemo natjecanje u ispijanju piva i becherovke ( "Boro" to je rakija, a ne kobasica). Pravila su jednostavna, ekipa koja zadnja ostane na nogama dokazat će svoju muškost. Pokažite nam svojim glasovima za koga mislite da ima najviše šanse u ovom velikom izazovu!
Da bi se ekipe što bolje pripremile od ove subote kreću vikendske pripreme!

TIPS!

- ekipa br 1 forma Sladića se diže, a drugi član Aron ( švicarac koji je bio 7 mjeseci u vojsci) ide 2 tjedna na pripreme na Kubu

- totalni autsajderi tim 2 vrebaju svoju šansu iz prikrajka. Boro se trudi ali mu je forma u silaznoj putanji, a Daska i Joško Joras svaki dan piju rakiju i planiraju Veliku Sloveniju!

- 3. tim standardno kvalitetan već par mjeseci u dobroj formi, koju planiraju tempirati kroz vikendske pripreme sljedećih mjesec dana kako bi u Bratislavi bili u punom sjaju.


GLASAJTE I PODJELITE SVOJE MIŠLJENJE S NAMA:


Get your own Poll!





Misao vodilja:
Mi ne idemo za zabavom ona ide za nama!


Post je objavljen 27.11.2007. u 13:46 sati.