Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirano1

Marketing

Kad nije na turneji, Shakira studira povijest

shakira

POSRNULE zvijezde mogle bi o iskorištavanju slobodnog vremena dosta naučiti od kolumbijske ljepotice - umjesto alkohola, droge i prometnih prekršaja, Shakira se odlučila za fakultet, i to prestižno kalifornijsko sveučilište, na kojem je cijelog ljeta studirala povijest zapadnih civilizacija. Njeni profesori tvrde da su zapanjeni inteligencijom pjevačice koja je, usput rečeno, jedna od najboljih studentica u svojoj generaciji.

Nakon što je završila veliku svjetsku turneju, Shakira je početkom ljeta počela studirati na University of California, za što dosad nisu znali ni "najinformiraniji" svjetski tabloidi. Vlasnica najizvođenije pjesme u povijesti SAD-a, "Hips Don't Lie", prema tvrdnjama profesora, ničim nije odavala kako je riječ o glazbenoj megazvijezdi - na predavanja je dolazila redovito, često ostajući na večernjim diskusijama.

"Nisam uopće znao da se radi o svjetski poznatoj pjevačici. Rekla mi je da je došla iz Kolumbije, a izgledala je kao svaki drugi student. Nije se ponašala kao diva, apsolutno ništa nikad nije zahtijevala", priča profesor Robert Cleve, kod kojeg Shakira sluša predavanja o povijesti zapadnih civilizacija. "Vrlo sam impresioniran njezinom inteligencijom i moći zapažanja", oduševljen je profesor, koji će pjevačici predavati i ove jeseni.

Kolumbijska zvijezda često pohađa tečajeve o kulturama u kojima boravi tokom turneje, a to joj, kaže, proširuje vidike i uvelike utječe na njezin glazbeni izričaj. "Privilegija nas umjetnika je mogućnost putovanja i upoznavanja drugih svijetova. Davno sam si obećala da ću tu priliku iskoristiti", kaže očito najveća štreberica među poznatim glazbenicima.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Shakira in a very hot sexy pose



p.s. baš je slatka na ovom videu. video obavezno komentirajte!

Post je objavljen 19.11.2007. u 22:33 sati.