Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zauvijektose

Marketing

Legendarni Slaven Zambata, glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, Jerko Leko, Danijel Pranjić i Tony Cetinski otišli su jučer na počivalište tragično preminulog pjevača. Dirnuti, zapalili su svijeće i položili još jedan vijenac među desetke. Posjetili su Tošinu sestru Doru u stanu u središtu Kruševa. Stigli su i roditelji, otac Nikola i majka Domenika. Plakali su shrvani od bola.
- Zašto si uzeo anđela, uzeo si dijete bez grijeha - potiho jecajući, izgovarala je majka. Tony je potresen tješio oca, kojemu su suze nekontrolirano tekle.
- Bol još nije prošla, to je prevelika tragedija - rekao je Tony.
Iz HNS-a su im podijelili dresove. Otac Nikola zahvalio je Hrvatima što su toliko voljeli Tošu i što ga još vole.
U Skoplju, na utakmici Hrvatska - Makedonija, prvi će put na stadionu odjeknuti pjesma “Makedonija navija za vas”, koju je Toše otpjevao za reprezentativce. Prije nekoliko dana žiri Agencije za sport i mladež pjesmu je proglasio novom navijačkom himnom. U čast preminulom pjevaču u poluvremenu utakmice na stadionu će puštati Tošine hitove.
- Toše je bio legenda. Volio je nogomet - rekao je makedonski nogometaš Goce Sedloski

preuzeto sa www.24sata.hr

Uz ovo moram nadodati još kako sam danas pročitala da neki u Makdoniji vjeruju da je Toše uskrsnuo. I nakon što prođe 40 dana od njegove smrti žele otvoriti njegov grob, kako bi se uvjerili da je to istina.
Svi bi mi to voljeli, ali što je previše, previše je... Moramo se pomiriti da je on otišao i da je sada na drugom i boljem svijetu... A opet kome ja djelim savjete kad se ni sama ne mogu pomiriti s time da ga više nema...
Ali ipak pustite ga da počiva u miru.

Post je objavljen 17.11.2007. u 21:30 sati.