Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abdc

Marketing

Prometnice...

Prometnice i politika

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

pogled na Osijek s novog mosta

Prošli tjedan je na ovom području , svakako , značajno otvaranje prometnica. U ponedjeljak je otvorena osječka obilaznica , a u srijedu auto - put do Đakova. Malo sam se provozao od Višnjevca do Švajcarnice , odnosno obratno - ako se traži smjer koji sam išao .
Na povratku uz Dardu,
( pozdrav prijateljima tamo, koji me čitaju ), pa preko mosta i nadvožnjaka, na obilaznicu . Ovaj most je neupitno potreban . (Nisam siguran da je i onaj za Pelješac !?)
Već se osjeti rasterećenje prometa kroz grad …
I tu cestu s mostom i nadvožnjakom su otvorili ljudi iz HDZ-a . Šeks i Sanader ! Kao da je HDZ-a onaj koji je za to zaslužan. No nije za čuditi -izbori su tu pred vratima ! Laktovima se bori za svaku sekundu u medijima . Od našeg novca nešto naprave i daju, i onda se predstavljaju i postavljaju , kao da su dali iz vlastitog džepa . Dogodine bi i do samog Osijeka trebao doći auto –put . Trebala bi glavna tj. južna osječka obilaznica dobiti i drugu trasu .
Trebalo bi …trebalo bi još dosta toga i Osijeku i Slavoniji. Tko će nagodinu otvarati auto -put kod Osijeka ?
O vama ovisi , dragi prijatelji !
Izađite na izbore i glasujte !


Post je objavljen 15.11.2007. u 22:17 sati.