Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ranchbubac

Marketing

ejj evo me napokon svratila ja!!!

neznam mogu li dugo al............ khm u ovih par dana dogodilo se to:
prvo bila sam na interliberu jer moji prodaju časopise pa sam bila na štandu desetak metara od štanda je bio štand magazina konji!? pošto ga na mojm bližnjim kioscima nema a nisam se stigla predplatit odlučila sam sve brojeve uzet kod njih i tako sam ja sve skupila a i kupila sam dvije majce.
onda drugo!
kompjuter mi je u komi poharao ga je virus mislim i dalje se muči moj komp se nikad ne predaje khm isti smo!!
pa pošto mi svaku sekundu dolazi warning onda idem ja ča neka uživa u zadnjim danima dok ga ne popravimo jadna moja maza!! ah niš poozz ljudi!!!!!!

edit:
pred dva tjedna jahala sam kubia. išli smo ja i robi jahat dobrih sedam sati krenuli smo oko devet i došli u četiri kod kasarne.bilo je lluuddoo!!!!!
robiju je rubin stao punp puta jer se udebljao i onda nakon petnajst dana opet van na veliku turu. tako da sam ja s kubijem išla ispred dosta sam puta počekala robija al niš strašno. onda smo došli na malu sapcu i sišli s konja. očistili smo ih s travom od blata pustili da pojedu i opet na njih. opet sam ja vodila i bome sam jurila galopirala sam dosta i onda smo došli na puno različitih puteva i onda sam i dalje ja vodila i prošli mi tako već par puta takva skretanja i pred mene je prošišao rubin i robi prestigli su me al nisu dugo bili prvi. onda smo došli na cestu. išli smo do mojih prijatelja koji žive u tom selu. onda je robi pričao s njima pa smo išli kraticom do jednih jabuka. i onda smo sišli s konja i odjedonom mi je kubi počeo bježat ali se zapravo zezao samnom dignuo je rep i šepureći prolazio kao nemožeš me ulovit hehe i počeo njištat. onda je rubin zanjištao ozbiljno a ovaj stane gleda ga. i onda idem do njega a on unazad i onda opet isto. onda stane i ide jest jabuku i onda sam ga uhvatila. a on kao da nije niš napravio i onda se još od znoja gurao u mene da sve obriše na meni.ma budala moja mala. moram priznat da mi je za jahanje draži kubi. a onda kasnije stella išla sam im dat jabuke i sjednem ja na jedan prozor od štale i dođe stella i moli jabuku onda iznutra iz štale dođe mama od stelle
(zeka) i onda još mala gara pa mislim ono!
stella mi je morala dat pusu tako da me oblizala i onda je dobila jabuku. a mala gara me je počela gurat i mazit sepo meni pa je i ona dobila malo a zeka gleda mirno pa je dobila malo više od gare zapravo cijelu jabuku. stella jabuku i pol a gara drugu polovicu.hehe a niš pozz ljudi!!

Post je objavljen 13.11.2007. u 18:56 sati.