Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicdragonlady

Marketing

Zaručena :-D



Danas je bio taj dan... iako bi trebao biti samo za nas, toliko sam sretna da moram ostaviti nešto i na ovoj stranici. Ovaj dan je trebao biti cijeli poseban, a na kraju sam morala raditi do pola dva, na brzinu kupiti sve što trebam i u kratkom roku biti spremna za svoje zaruke... Okupana, našminkana, sretna...
Za današnji dan sam si čak i kupila nakit preko Amorfia, posebnu majicu kako bi je obukla po prvi put na ovaj poseban dan, jer ipak se ne zaručuješ sto puta... I ništa se ne može mjeriti s time kako me zaručnik pogledao kada sam se pojavila na vratima kod njega sva dotjerana, da se OPET zaljubio u mene... Sreću kao što je ova ne doživljava se stalno, prava ljubav i srodna duša rijetke su ali se kao i mi nađu.
Jer volim ga, volimo se i želim svima na ovome svijetu da u životu dožive pravu, iskrenu ljubav i da budu sretni, svima koje znam, svima koje volim i svima koje ne volim, svima koji su mi prijatelji i svima koji su mi neprijatelji. SVIMA želim samo dobro, jer sve se dobro dobrim vrati... Stvarno sam sretna i vjerujem da se to izdaleka vidi!





Post je objavljen 10.11.2007. u 18:31 sati.