Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaplavapaskinja

Marketing

...mislim da bi bilo vrijeme...

...napokon sam i ja odlučila skupiti pa ajmo reć hrabrosti i napisat post...nakon jako, jako dugo vremena i nakon jako, jako puno stvari koje su mi se izdogađale...a tog ima jako puno.
pa ajmo redom...od kud sam stala...
7.mj...kraj prakse...kraj veze s Danijelom...odlazak na more...gdje me čekao netko...netko do kog mie bilo jako stalo, pogotovo ovo ljeto kad nam je napokon krenulo kako spada...od samog početka..od 6.mjeseca...pa do kraja...a ono. bilo pa prošlo. kako se kaže. ja to tako ne mislim. al eto. čekam dok zacijele neke rane. koje neće još tako skoro. ljeto je bilo i više nego savršeno. toliko novih, odličnih, ljudi sam upoznala. ajmeeeee. OGUIĆ! obožavam ga! baš me zvao prije 2dana i pričali smo sat i pol...VILIM! njega isto obooooožavam...hehe. moj raperchich...e a moj Sovac! Stick...Dino...kak oćete...koie to leek...isssss. ma ljubi moj. to su vam svi moji raperchichi...mislim ima još raperchicha al ovo su mi najdraži...Dora, Tin, Dajana,...ma joj di bi došla kad bi nabrajala cijelu ekipu. al moja Barbara...toe nezamjenjiva frendica...ily!! mi smo sve prošle. al sve. ugl ekipa stara samo ove god još i obnovljena. hehe. razne nove ljubavi i tako. ja bila jako hepi.
al eto došo i taj dan. povratak u zgb. tužno. zadnja noć puna suza. i posljednjih poljubaca. koma. al eto. već sam tu u zgbu dobra 2ipol mjeseca. svaki dan se sjetim Paga. a pogotovo kad se skupi ekipica s Paga i odemo igrat billiard i stolni! jooooj...a eto. u zgb sam mislila da sam našla dobrog dečka ali nakon mjesec dana veze. nije to to. i opet i opet. ali eto sad sam sretna. kolko tolko. tek je početak. dostae šaranja. ajmo sad polako. hih. puno se tog izdogađalo. i zbog nekih postupaka na moru možda i žalim jer kraj nije trebao biti onakav ali jbg sad...bit će bolje. slike mi se trenutno ne daju stavljat pol 2 u noći je. ima vremena. bude jednom i to. napokon sam se primila pisanja posta. pa ono. polako. ne znam kaj da vam pišem. neam više inspiracije. sad sam se čula sa svojom Barbarom i tako. suza krenula. sjećanja. nadam se da su pojedine osobe sada sretne. jer one žive od tuđe nesreće. da...
eto uskoro ću se ja vama opet javiti...
samo mi dajte malo vrmena da se oporavim...
rane su jako, jako svježe.
volim vas sve.
vaša Petrica...font>

Post je objavljen 09.11.2007. u 23:26 sati.