Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zauvijektose

Marketing

Hrvatska lažirala dokaze o smrti Toše Proeskog

Makedonski list Večer tvrdi kako je prometna nesreća u kojoj je preminuo pjevač Toše Proeski misterij te kako je riječ o montiranju procesa

Taj list je objavio policijsku snimku kamiona u kojeg se, navodno, zabio terenac u kojem se u trenutku kobne nesreće nalazio Toše. Prema izvještaju iz Hrvatske, koji je potom preuzet i u Makedoniji, VW Touareg je najprije udario u branik kamiona, a potom se podvukao pod kamion i udario u lijevu gumu, a krov Touarega udario je u sanduk ispod kamiona. Večer tvrdi da to nije istina te da se u Hrvatskoj lažiraju dokazi o Tošinoj smrti.
S fotografije je jasno vidljivo, piše Večer, da terenac nije udario u kamion, nego je najvjerojatnije bilo suprotno: kamion je udario u terenac.
- Kamion je neoštećen, a terenac potpuno uništen. Makedonski vozač terenca je osumnjičen, a vozač hrvatskog kamiona pušten i slobodan - dodaje Večer iako je poznato da je kamion bio iz Srbije i da je vozač Slaviša Kuzmanović (49) iz Beograda.
Večer se poziva i na riječi stručnjaka jednoga osiguravajućeg društva, koji je navodno izjavio kako postoji osnovana sumnja da se zanio stražnji dio kamiona koji je udario u desni dio terenca i odgurao ga na stranu. No list navodi i da to nije jedina montaža u ovom slučaju te pita tko je ukrao dokumente menadžerice Ljiljane Petrović dok je ona ležala u bolnici. Njene osobne stvari je navodno s mjesta nesreće pokupila policija i donijela joj ih u bolničku sobu, gdje su ih mnogi mogli vidjeti, nakon čega su neki dokumenti procurili u javnost.

Glasnogovornica Brodsko-posavske policijske uprave Kata Nuić rekla je da može potvrditi izvještaj prometnog vještaka i kazala da se radi o prometnoj nesreći, a ne zavjeri.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Prouzeto od www.24sata.hr

Post je objavljen 06.11.2007. u 00:50 sati.