Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aggressiveskating

Marketing

Nedostatak novca nije zapreka. Nedostatak ideja jest!

Učlanjenje u Adventure Sport Klub
Na AS druženju (utorak, 06.11.2007., Brazil, Sava) moći ćete se učlaniti, ili pak produžiti članstvo u Adventure Sport Klubu, te odmah dobiti iskaznicu za 2008. godinu s kojom ostvarujete popuste u svim poznatijim outdoor sport dućanima diljem Hrvatske, i to na sportsku opremu, izlete, škole. Više o Adventure Sport Klubu OVDJE.

Image Hosted by ImageShack.us


Učlaniti se, ili pak produžiti članstvo za 2008., možete i preko interneta, uplatite članarinu a kopiju uplatnice s vašim imenom, prezimenom i telefonom pošaljete na:: klub@adventure-sport.net . Koje sve pogodnosti pruža Adventure Sport iskaznica i koji sve putevi vode do nje pogledajte OVDJE.

-Članarina::

*Učlanjenje + majica = 150kn.
*Možete se učlaniti i bez majice = 100kn
*Možete naručiti i majicu bez učlanjenja = 100kn.
*Majice za naše članove = 80kn

Pogledajte superdizajn Adventure Sport majica za sezonu 2008.:: (TNX. to Igor Verbnjak)

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Posjetite adventure sport!


NIVIUK parajedrilice

NIVIUK konstruiranje i proizvodnja parajedrilica - nova je tvrtka, osnovana početkom 2005., s namjerom da svakom pilotu ponudi najbolje.

Image Hosted by ImageShack.us

Raul Rodriguez

NIVIUK predstavlja svima dobro poznatu švicarsku preciznost i točnost, iza koje stoje: Olivier Nef kao glavni konstruktor, Raul Rodriguez kao profesionalni pilot (test pilot, acro pilot), Dominique Cizeau kao izvršni direktor & R&D, Claudio Mena kao manager, te Lluis Pol (administracija).

Jedinstvena raznolikost te skupine ljudi posljedica je nastanka nečeg novog, jednostavnog, čistog užitka…
"NIVIUK NAKTUK" u jeziku Inuita znači da posvećivanje detaljima omogućava stvaranje velikih stvari. A sve to s ciljem da u ime vašeg užitka uspijemo ostvariti savršenstvo.

Image Hosted by ImageShack.us


NIVIUK Gliders predstavljeni su na natjecanjima, ne samo na nacionalnoj i međunarodnoj razini, nego i na Svjetskom prvenstvu 2007., s timom od 4 pilota. Treba spomenuti i rezultate ostvarene na Acro natjecanjima s našim modelom N-Gravity, kojim se natjecao jedan od osnivača NIVIUK Gliders, Raul Rodriguez. Postao je svjetski prvak u Acro natjecanjima, ukupni pobjednik na Svjetskom kupu 2005. i 2006. godine.
NIVIUK Gliders direktno participiraju u nikad završenom napretku razvoja noviteta...

Posjetite NIVIUK.

Post je objavljen 05.11.2007. u 08:35 sati.