Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metalka777

Marketing

Savior to None Failure for All

Ovaj put neću ništa posebno napisati, kao što vidite....Više sam se pozabavljala crtanjem! ALI voljela bih da pročitate post...

Pa evo mene nakon dugog vremena! Prva stvar koja moram reči je to da nisam mogla nikome ostaviti komentare jer:već bi ovo rebali znati-Ponovno smo prekoračili granicu na internetu(a ono što prekoračimo to plačamo moj brat i ja;( -odu moji novci...lol...pa nisam smjela ići na net. Jedva sam čekala 1.10 i napokon je stigao!
Prošli tjedan dogodile su mi se dvije dobre stvari(zapravo super-kolko mogu biti), a to su:Black-I-Coutness se ajmo reć vratila i udostojila napisati novi post =)! Kiss to her!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
I još jedna stvar koja me najviše razveselila je to, da se ˝Lucifer's curse˝ vratio!Hvala Damianu koji mi je je javio situaciju kakvo je stanje! Nažalost i sam si napisao(˝Lucifer...˝) da baš i nisi najbolje:(,ali drago mi je da si napisao novi post(koji čitam iz dana u dan), i da si mi se javio(tnx.)!(ako nešto trebaš tu sam);)
HAPPY HALLOWEEN!!!!!!!!
Samo jedino zbog čega sam malo tužna,nisu bili na ˝starom gradu˝ za hallo- metal bendovi,a trebali su(gdje je, ja mislim, trebao moj brat pjevati)jer ga na veliku žalost preuređuju(djubrad)!...Al nadoknadila sam to izlaskom na groblje....;)
(stvarno opuštajuće...gledati mjesec...slušati metal....razmišljati..stim što mi je sa druge strane crkva zvonila-piiiiip...i ljudi su me čudno gledali lol)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
-I još jednom za kraj puno pozdravljam neke ljude do kojih mi je stvarno stalo: Lucifer.., Damian,Black-I-Coutnes!(stvarno mi je drago da ste mi se javili)
-I naravno ne smijem zaboraviti ljude koji su uvjek uz mene,a i ja uz njih bez obzira što bilo:Rapix,Doda,Matija,(Robi)-znati će neke osobe zašto je ovo u zagradi....
BLOODY KISS :P



Post je objavljen 01.11.2007. u 17:19 sati.