Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretmali

Marketing

Kako uhvatiti vrijeme????????

Kad bi postojala definicija kako uhvatiti vrijeme za sve što nam je potrebno mislim da bi radila "copy-paste" na svakom koraku.......Nisam sigurna u čemu je fora,u previše obaveza ili u premalo vremena ili u prevelikoj želji da to sve stignem što sam sebi natovarila na glavu????????
Sad bi netko rekao "ok,samo po redu,pomalo................"
To uvijek govore oni koji stoje sa strane i promatraju uz kometare, a od sudjelovanja u "vrtlogu života"-dalo bi se poprilično napisati.Sreća što eto za to komentiranje baš ni nemam vremena pa me ne dira previše.
Ma ok,sve je ok,u Dalmaciji je opet sunce to me zaista obraduje,ostali dijelovi Hrvatske preko Like do Zagreba me svaki put sa svojom klimom išokiraju kao da je s one strane Velebita druga Zemlja.......Sad se osim fax-a u "kasnijim " godinama bavim i redovnim odlascima do Zagreba,kao fol "meni ovdje bilo dosadno" mišljenje je moga šefa.
Lako njemu,čak je i unučad digao na noge,a ja svaki put klincima pola Turbo limača obećam prije nego me puste do Zagreba!!!!!!!!!!!Koja to dnevnica može riješiti-a obećanje je obećanje!!!!!!!!!
Idem spavat,mogla bi depresija prošetati po susjedstvu,pa bolje da su vrata zatvorena.


Post je objavljen 29.10.2007. u 19:23 sati.