Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlehighschoolgirl

Marketing

yes,yes...I'm here...

Evo me opet narode. Ne znam što da vam pišem pa ću opisat školski izlet,tj.vanrazrednu nastavu. Nešto poput prakse.
Na izlet smo išli u srijedu,24.10,a inače smo trebali ići u petak. Totalno sam se iživcirala jer je kiša “srala” cijeli dan,a jutro je bilo najgore. Pred školom sam čekala skoro vuru vremena jer imbecili ne znaju doć na vrijeme s busom,a još nam je nastavnica prijetila da moramo doć u pola. Na kraju smo se ukrcali sa još pola četvrtog htt razreda,jer su bili mali busevi,te smo se zaputili u Ludbreg. Ondje smo bili u crkvi Presvetog Krista Kralja,koja je veoma ljepo uređena,te smo vidjeli nekakv kalež u kojoj je Kristova krv. Nisam potpuno shvatila priču o tome,ali nema veze. Kasnije smo na trgu došli do CENTRA SVIJETA,ne znam kako to objasnit,pa si pronađite taj pojam na internetu koga zanima. Onda smo se uputili u Čakovac,kroz kaljužu,blato i drveće,ali glavno da je trava od ceste bila 1 metar pokošena. Ajd vrit,ko da mi je to bitno,al se Gabriša ne da. U Čakovcu smo gledali nekakvu crkvu i utvrđevinu,nemam pojma kaj smo zapravo gledali. Kasnije smo imali sat i pol slobodnog vremena. Prvo se naša petorka zaputila u potragu McDonaldsa,ali ga nije bilo. Pa smo se vratile u prvu pizzeriu,najele se,zabavile se i srele onog gay konobara Armanda iz Bitangi i Princezi. Bilo je tu i pokušaja slikanja njega,ali se mutno vidi. Skoknule smo i do shopping centra,razgledavale,i kupile nekakve privjeske. Ondje je na trgu palo puno fotka. Tada smo se zaputili u veličanstvene,najbolje Hrvatske toplice,Sv.Martin na Muri. Izgledaju predivno,neki su se,tko je htio,i kupali. Ja,na žalost,nisam. Ali smo se ostali super zabavili u kafiću. Stvarno preporučam da otiđete onamo,predivno je. Tokom cijelog dana je bilo tu puno slikanja,glupiranja,a i opijanja. Tako su dvije cure zaradile jedinice zbog cuge. Neki jednostavno ne mogu bez alkohola….:Ppartyparty
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

U petak smo pisali KZ iz njemačkog,a to je više ličilo na cirkus. Svi su prepisivali,smijali se i pričali. Čak nam je nastavnica pomagala.
Danas sam bila vani,naravno bilo je odlično. Super sam se zabavila.
Zaboravila sam vam reć da se frendica i ja dopisujemo s jednim čudnom tipom,kojeg zajebavamo već po drugi put. Lik je totalno zbunjen,a meni je sve to smiješno.
Ne znam što da vam više napišem,osim što možda objavim novi post i neke slikice za Noć vještica. Laku noć.zijev
…bye…wave


Post je objavljen 28.10.2007. u 00:49 sati.