Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potragaazasrecom

Marketing

Pronađena oaza mira i ljubavi

Tko je u sebi pronašao oazu mira, ljubavi, samopouzdanja, sigurnosti, oazu svjetlosti i topline zna koji je smisao svega.

Kad u sebi pronađeš tu oazu, shvatiš kako je život prilika u kojoj svaki trenutak treba iskoristiti i u njemu uživati.

Tada si po cijele dane radostan, ništa te ne brine, u svoj svijet ne primaš tugu i bol, već samo ljubav i dobro.

Ja sam uspjela pronaći tu oazu u sebi, samo ju još trebam njegovati. Napokon sam našla mir koji sam skoro dva mjeseca tražila. Ne brinem se, ne bojim se, nisam tužna, ne osjećam prazninu. Napokon sam shvatila kome je stvarno stalo do mene, napokon sam okružena ljudima koji bi sve napravili za mene, moja ruka kistom ostavlja po papiru tragove koji izražavaju mir i zadovoljstvo, ponovno koristim vedre boje, stalno pjevušim, smijem se, vjerujem, nadam se, pišem pjesme vedre tematike, uživam u svakom trenutku.. rekao bi netko da sam zaljubljena, ali riječ je o pronađenom miru, pronađenoj oazi mira i ljubavi.
Ne bojim se razočarenja, već sam se otvorila, jer znam da sam ojačala i da ništa neće narušiti moj unutarnji mir. Više ne prihvaćam tugu, već biram radost. Neću se družiti s ljudima kojima nije dovoljno stalo, koji se ne trude dovoljno. Mislim da mi sto godina nebi bilo dovoljno da obavim sve što imam u planu. Vjerujem u ljubav koja traje cijeli život. Vjerujem u sudbinu. Vjerujem da su svi ljudi dobri. Želim putovati, želim se radovati svemu i u svemu vidjeti dobru stranu..
Želim svima da pronađu u sebi oazu mira, ljubavi, samopouzdanja, sigurnosti, oazu svjetlosti i topline. Želim svima da se raduju sitnicama i da vjeruju u dobro.
by Anita




Post je objavljen 23.10.2007. u 22:00 sati.