Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raulduke

Marketing

Jao majko

Evo ja sam opet dosao srat malo po svima jer mi je falio ovaj ispusni ventil zvan blog!!!! Ako cete danas zamjetit vise pogresaka u pisanju nego inace to je zato jer mi prst trenutno skupa drzi salveta zamotana selotejpom da se ne raspadne posto sam se danas na poslu sa skalpelom krvnicki zarezao. No dobro, dosta o povredama. Nisam fakat dugo pisao jer sam jednostavno imao toliko posla da sam svaki dan ostajao do 7 navecer i moj sef me nagradio izjavom....pha pa to nam je novo radno vrijeme. Funny, funny man! Bilo bu mu funny kad ga jedan dan propiknem skalpelom u vrat i na licu mi se pocne nazirati lagani smjesak Image Hosted by ImageShack.us

buahahahaha da to je cisto ludilo u mojim ocima. Danas sam pitao sefa jel bi me posao cekao 10 dana ak odem u zatvor, pitao me zasto a ja sam mu objasnio da jednostavno ak vidim Bandica da cu ga ŠUPIT ZA UHO . E sad me dobro slusaj seljacino hercegovacka!!!!

Ako jos jednom kazes da se stanari Zagreba odsele u zagorje ako im ne pase kaj se grad mjenja ja ti obecajem da cu te deportirat u picku materinu da karas ovce od kuda si i dosao. Gubi se ti ljepo u svoj pripickovac gornji pa si tam mjenjaj kvarove. Dao Bog da si se otrovao svim mogucim bolestima dok si pio ovu zatrovanu vodu. DABOG TE SLAGIRALO JOS NOCAS!!! Kao prvo htjeo sam te razbit ko papka kakav jesi zato kaj si povisio parking na 16 kuna u centru ( radije dam stemerima 16 kanu za 3 pive da te polome seljacino ), onda ova nebuloza koju si izveo na cvjetnom trgu eeeee seljacino za to trebas visjeti!
Neznam samo zakaj ja nemam srece da te sretnem negdje na cesti......dosetao bi se uljudno do tebe pital bi te " KAJ? " i bum u celenku. Takvog primitivca iz srednje bosne imat za gradonacelnika ovog grada kulture je sramota svih pravih Zagrebcana. Ali kaj nam to vrijedi kad je nas jos nekih eventualno 200 000 naspram milion seljacina. E pa seljaci jebo sam vam mater svima. Moram se tako izrazavat jer je to jedini primitivni nacin koji vi razumijete a da ne zahtjeva gun, nož ili toljagu u ruci posto neznam vas materinji jer to hrvatski sigurno nije Cekajte ipak cu probat......." hfefewfèowfge,æfvbhhhhhhhhhhmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" jel sad jasnije? Ah tko je sada glup pa naravno da vi neznate citat. Vase umjece citanja zavrsava sa Blek Stenom a i tam ste samo gledali slicice. Toliko od mene za danas.
Hvala

Post je objavljen 23.10.2007. u 19:39 sati.