Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

just happiness

svaki trenutak s tobom je savršen.
bio to onaj kad se svađamo ili grlimo... svaki dodir, svaki pogled... svaka beznačajna stvar na cesti koja me podsjeti na tebe... sve me to potiče da se osjećam tako... nedostižno... svim onim stvarima koje te čekaju iza ugla ili te zaskoče i pokvare ti dan... i navedu te da posumnjaš u sebe. izmičem im uspješno svaki put... upravo zbog tebe.
kad sam pokraj tebe, znam da sam sigurna od svega. kada te nema, opet si samnom. u svemu što radim, što mislim... u svakom malom djeliću mene... skrivaš se ti...
kada bi mi netko rekao da mi je sutra zadnji dan s tobom i da je onda sve gotovo, a da ti to ne znaš.. ne bi ti ništa govorila... svake sekunde srce bi mi se iznova lomilo, ali znam da bi mi bilo još sto puta gore kada bi morala gledati tvoje tužne oči. ako mogu spriječiti da i tebi taj dan bude kao meni, napravila bi to.
a poslije... samo bi mi bio žao što ti onda nisam rekla koliko mi je ovo vrijeme s tobom značilo i koliko sam sretna što sam te upoznala... i što si mi dopustio da budem dio tvog života... makar jedan jako mali :)

nadam se da nikad neće doći do toga... ali u slučaju da dođe, da se bilo što desi...

volim te.
... i nikad te nitko neće moći zamijeniti.

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 16.10.2007. u 23:45 sati.