Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckygrrl23

Marketing

....-> aT tHis momeNt, theRe aRe 6 biLLion, 4 huNdRed, 70 miLLioN, 8 hunDreD, 18 thouSaNd, 6 huNdRed, 71 PeopLe in tHe worLd.
..6 billioN peopLe in The WorLd, 6 biLLion SouLs --> aNd soMetimeS.. aLL you neeD is oNe..!


..owaj post..poswećen je jednoj meni dragoj osobi..koja mi puno u žiwotu znači..koja je bila uz mene kada sam ju trebala, kada mi je bilo teško..slušala je moje gluposti i ohrabriwala me..goworila mi ako šta kriwo radim..weselila se sa mnom kada sam bila sretna zbog nečeg..poswećen je osobi koja je uwijek znala swe moje tajne..i nije ih odawala..s kojom sam se znala poswađat..pa i potuči na po ulice zbog gluposti..hehe..s kojom sam smišljala planowe protiw nekih ljudi..=))..s kojom sam prowodila wećinu wremena..s kojom sam se glupirala i smijala do suza..
..želim napisati..kao što sam ti weć rekla..da mi puno značiš, ali twoje ponašanje pelazi granicu..znaš šta se pričalo swašta o tebi..kad bi čula te neke gluposti naljutila bih se..takwa si kakwa si i niko to ne može promijeniti..ali mislim da je sad red na meni, kao twojoj prijateljici, reći ti neke stwari..i sama znaš u čemu si owih dana pogriješila..znam da te to stwarno mučilo..zaslužila si..jer sama si si kriwa za to..i ok..ljudi griješe..swi..ali ako weć znaš da to nije u redu zašto se i dalje ponašaš tako?? kad si weć naprawila pogrešku, probaj to isprawiti, a ne i dalje jednako griješiti..meni si super cura..luda, društwena, otworena, uopće nisi stidljiwa, dobra..u nekim stwarima ti se diwim..ali opet..u nekima te uopće ne kužim..kažeš kako si glupa..kako to nisi trebala naprawiti..owo, ono..mislim stwarno ti je žao..i onda ništa..nakon par tih riječi swe po starom..dokle će to tako biti?? hoće li se to ikada promijeniti?? ne tražim od tebe da te neke sitnice promijeniš jer meni to ne paše..ili drugim ljudima..weć zbog sebe..jer owako još samo kompliciraš stwari..morat ću ja dobro o swemu popričat stobom..zapamti da te wolim..i u swemu ti dajem podršku..ali ako nešto kriwo radiš, kao frendica ti imam obawezu reći da to nije dobro..i nemoj goworiti da se misliš promijeniti ako zaista ne misliš poraditi na sebi..a ako želiš i dalje ostati takwa kakwa jesi..ok..swe što radiš, radiš sebi..ne??

..jučer je i katarina slawila rođendan..bilo je predobro..samo bi par sitnica promijenila..jednu stwar bi naprawila..a jednu ne..i da..na neki način pomalo sam razočarala samu sebe..ali mislim da je i to za ljude..sad bar znam za idući put..(:..
..opet pozdrawljam swe koji su bili tamo satima, par sati ili 15 minuta..=))..
..katarinu, dajanu, simonu, mariju1, mariju2, anu, sanju, tenu1, enu, izabel, marinu, kristinu1, kristinu2, tenu2, tenu3, iwu1, anamariju, iwonu, marka, nikolu, peru, dawora, bukwu, đuku, plesu, danijela, joku ((ti si mene namjerno ljutio?)), mikića, igora, jurića, šimbu, tonija, spajića, zeku, enu2, franu, iwu2, mateu..hmm..sam kog zaborawila..???
..pa-paaa..stwarno moram ić učit..=((..


Image Hosted by ImageShack.us


..eee..zaborawijo sam reći da je owo 23 post..23..za one koji ne znaju::: ja obožawam taj broj!! (:

..DODATAK::::
..znam da swi weć znate..da nam je Toše poginuo..kad sam to jutros čula u školi bilo mi je onak..ne znam..ono žao, al opet nekak..ma ne znam opisat..i tek kad sam došla kući došlo mi je do mozga da je umro jedan poznati pjewač, koji je meni osobno bio wrlo simpa..i woljela sam njegowe pjesme..
..zasuzile su mi oči kada su malo prije na ritmu mladih pustili njegowu pjesmu kao hit dana..i swi koji su tam slali poruke bile su u wezi njega..to mi je swe pretužno..pitam se kako Bog koji je tako dobar može oduzeti žiwot tako mladim ljudima?? ((ne mislim sad samo na njega nego swe mlade ljude koji ginu iz dana u dan)).. čudno mi je to..da ga wiše jednostawno nema..cry
..~počiwao u miru~..eek
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 14.10.2007. u 14:09 sati.