Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myrules

Marketing

Roman "PUT"

-priča je o liječnici Židovki koja na jugu Arapskog poluotoka radi među Beduinima, pružajući im medicinsku i svestranu pomoć. Arapi cijelog onog kraja smatraju je veticom pa je i zovu "svetica Rahela".
Zbog njene izuzetne sveopće privlačnosti i plemenitosti mnogi su muškarci Arapi, kao i Europljani, zaljubljeni u nju, no ona zavoli mladog geologa Francuza hrvatskog porijekla, te se kasnije i uda za njega.
Međutim, u okviru mnogih opisanih pustolovina, pronalaženja dragulja ali i razbojničkih ispada i neprijateljstava, osnova priče je Rahelina tajna, tajna njenog porijekla i njene sveopće humane djelatnosti. Tako se uz opisivanje jedne lijepe ljubavi u priči javljaju i stravični doživljaji,koji imaju najveći značaj na razvoj događaja i zajedničkog života lijepe Rahele i njenog muža Antala.

Knjigu "Put", napisao je moj djed, Stanko Rozgaj, kojem se još pridaju i naslovi "Original"; " Priča o mladoj Dori "; " Rude u prirodi i tehnici"; "Tri prijatelja ".Stanko Rozgaj rođen je 1923. godine u Karlovcu. Diplomirao je na Tehničkom fakultetu u Zagrebu, radio kao inženjer, doktorirao u struci i radio kao profesor na fakultetu u Sarajevu. Objavio je desetak stručnih knjiga. Od 1994. živi u Zagrebu. U časopisima je objavio više desetaka priča,
Knjiga je vrlo lijepa i čitljiva, stoga ako ima netko tko bi volio kupiti knjigu, ili ju pokloniti nekome, može to učiniti preko mene.
Promotivna cijena knjige je 100 kn, narudžbe za knjigu primem preko e-maila :
lil_krokodil@hotmail.com. U subjectu, molim napisati: "za knjigu PUT". Hvala!

(ja sam pomagala pri izradi naslovnice hehe =D ).





Post je objavljen 08.10.2007. u 13:41 sati.