Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

Prošo je i taj dan... again

Eto, prije četiri tjedna sam napisao post nakon vodenog dana, red bi bio da i nakon ovog napišem nešto.

Moram priznati da mi ovaj ciklus dijete ne leži. Nisam pun energije kao zadnji put. Kile idu sporije doleburninmad, što nije neuobičajeno. Naime, polako se približavam svojoj idealnoj težini. Jedini je problem što put prema njoj više sliči Brownovom gibanju.

Nakon prvog ciklusa dijete je moja kilaža otišla još malo dolje, a onda su se desile objektivne okolnosti koje su me sprečavale da pazim što jedem, te sam na početku ovog ciklusa imao 92,7kg.

Nakon što mi je kilaža došla do nekih 87,5 dogodio se povratak naviše. Pa onda opet dole. Pa tak mjesec dana. Najjednostavnije rečeno - headbang

Pošto mi je fakat ovaj ciklus teško sjeo, odlučio sam ga nastaviti ako vaga nakon vodenog dana pokaže manje od 86kg. Na moju nesreću, pokazala je 85,7.

Ergo, nisam imao razloga prekinuti mučenje.

Sada me još jedino gljive drže. Doduše, danas će pasti sir njami(prvi put od početka ciklusa), ali bez gljiva. To je proračunata žrtva (moj "omiljeni" karfiol će ovaj put platiti glavom), jer sam se zaželio mlijeka, jogurta, sira i ostalih mliječnih stvari. Nisam ni sam shvaćao koliko mi mlijeko fali u životu.cry

Toliko za danas.

Za kraj, 1856 je jako lijepa igra samo treba pun kufer vremena da ju se završi. S druge strane, Allhambra je igra koja kratko traje i zanimljivija je ljudima koji nisu zagriženi igrači bordgejmova, nego, jel, zagriženim igračima bordgejmova. Na kraju, Arkham Horror (sa svojim dodacima) je horor od igre - dobra, komplicirana i prevjerno opisuje što se dešava kad čudovišta nahrupe na mali grad na početku 20. stoljeća.

Post je objavljen 03.10.2007. u 11:57 sati.