Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivim

Marketing

...50 cent u ZAGREBU..!!!!!!!!!!

Lokalni 50 Centov distributer Aquarius Records, zajedno s generalnim investitorom Mladenom Nekićem i organizatorom Markom Lasićem Neredom, dovodi slavnog hip-hopera 4. prosinca u zagrebačku veliku dvoranu Doma sportova.

Njegov posljednji album Curtis izašao je 11. rujana, isti dan kad i album Graduation njegovog velikog konkurenta Kayneja Westa, čime je njihovo rivalstvo došlo do vrhunca.

Naime, 50 Cent, pravim imenom Curtis Jackson, bio je prilično uvjeren u svoj novi album i njegov uspjeh, te je izjavio da će prestati pjevati ukoliko Kayne West proda više albuma od njega u prvim danima prodaje.

To se na Centovu nesreću i dogodilo. West je prodao više. Iako se Curtis u početku nije htio oglasiti, na kraju je progutao knedlu i u svom stilu čestitao Westu.

"Jako sam zadovoljan što sam imao priliku sudjelovati u jednom od najjačih 'prvih tjedana' u posljednjim dvjema godinama. Zajedno smo prodali stotine tisuća nosača zvuka. Ovo je veliki trenutak za hip-hop, jedan od onih koji će u povijesti ostati zapisan velikim slovima."

IDETE LI VI NA KONCERT...??



Post je objavljen 02.10.2007. u 09:48 sati.