Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/posljednja

Marketing

Eeeeeeeee

Kako ste ljudovi???? Upravo se vratila s rođendana male Damirice. Danas je napunila dvi godine. Obožavam tu malu slatku curicu. Jednostavno je preslatka. Mama joj je naručila lipu tortu (neki crtić je u điru) pa je bila cila sritna,

Image Hosted by ImageShack.us


a kad smo joj dragi i ja dali poklon, raščupala je onaj papir brzinom munje. Kad je vidila da je dobila veeeeliku beeeebu počela je onako dječje skakutat a ja sam bila sritnija od nje jer je obožavan za poludit i izludila san se za taj poklon ka i za svaki za nju i bila sam sritna šta joj se sviđa. Baš mi je bilo drago vidit je onako slatku i još s veeelikim smileom. Obožavam to biće!

E, u nedilju smo bili vani....
Bili smo do Stele, dragi,ja i neki naši prijatelji. Svira Miro boem.


Image Hosted by ImageShack.us



Ludnica je bila! Mislim, meni je uvik u Stele odlično. Uvik imamo rezerviran stol pa ne triba stat u gužvi i na nogama. Pili smo Andriju. Andrija je zakon!!! Ekipa je bila još bolja! Andrijana i ja smo se ispričale ka, iskreno, nikad do sad. I dogovorile smo neku večeru za sljedeći tjedan. Cura mi je odlična. Prije 2 godine je došla iz Njemačke al nikad do sad nismo baš ozbiljno i otvoreno popričale. Sad sam skužila da imamo puno toga zajedničkog i da mi baš odgovara ka osoba! Iskrena je, draga i pametna!!!
E i isplesali smo se ka ludi, cilu večer nismo stali i zadnji smo otišli. U svakom slučaju, izlazak je bia čista petica!
Toliko od mene! Čitamo se i dalje!
Sve Vas puno volim i pozdravljam!!!pusa

Post je objavljen 01.10.2007. u 20:18 sati.