Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zauvekdaodemo

Marketing

Pobuna stanara studentskog doma!!!

Zbog mnogih tužnih lica i svega drugoga bio sam prisiljen napravit i smiješnu stranu studentske tragikomedije, koja je zadesila stanare studentskog doma.

Na nedavnoj konferenciji delegata studentskog doma održanoj u studentskom domu u Zadru u sobi br. 7 održan je skup delegata iz studentskog doma iza zatvorenih vrata. Na skupu se raspravljalo o aktualnim problemima vezanim uz smještaj u studentskom domu. Glavnu riječ su imali sljedeći glasnogovornici (s lijeva na desno): Marinanha Maganovusta, Mirkovan Bib Andrunil i Marinha Il Petrunostova.

Image is Free Hosted By Pictiger.com

Također se raspravljalo o problemima koji se svakodnevno događaju u wc-eima studentskog doma, zbog kojega su studenti bili prisiljeni pronači adekvatnije načine kako bi uštedjeli potrošnju vode:

Image is Free Hosted By Pictiger.com

Delegacija je prije svega bila prisiljena raspravljati o najaktualnijem problemu tj. o poskupljenju cijene smještaja u dom s dosadašnjih 130, 00 kn na sadašnjih 300,00 kn. Zbog toga su mnogi studenti odlučili iz protesta prenoćište naći na nekom drugom mjestu, primjerice u Maya pubu:

Image is Free Hosted By Pictiger.com

Nakon svega se očekuju burne reakcije blogera i surfera!!!

Post je objavljen 30.09.2007. u 21:59 sati.