Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klubngj

Marketing

Suza

Da li ste ikada pogledali svog ljubimca i uočilu suzu kako kliže niz njegovo lice...niste. a što je zapravo suza?pseća suza? da li uopće ima razlike između čovjeka i psa kad je riječ o boli? Da li ima razilke između psa i čovjeka kad je riječ o tuzi? Da li uopće ima razile između čovjeka i psa kad je riječ i o samoj suzi? Razlika je samo u tome kako se pojavljuje...Nedavno sam pročitala post kod Lare koja je pisala o psećem prijateljstvu, da li je psu dosadno bez prijatelja...Iako nikad nisam uoćila to nisam prestala razmišljat o prijateljstvu. Ako imate 2 psa predpostavljam da ste vidjeli kad je jedan drugog njuškom milovao ili kad je oko prijatelja dugo hodao i motao se...Vjerojatno je psić bio tužan pa ga je ovaj drugi peso tješio. To je kod njih pomoć što je slično ljudskoj vrsti koja u takvoj situaciji drugog tješi nekom toplom riječi ili osmijehom.
A suza...Suza po mom mišljenju je najtužniji prizor kod čovjeka ali kad vidite psa kako gleda kad odlazite od kuće, spusti rep i blago vas pogleda, ako imate srce to vas barem malo dirne...e to je pseća suza.
Ako ste primjetili nisam ni jednom upotrijebila riječ životinja, jer u ovom postu to nije prikladno...Životinja kao da govori o divljini, kao da se radi o tigru ili vuku...o divljini...tako da je ljubimac ili pas potpuno ok. A sad, na kraju posta...htjela bih zamoliti sve koje imaju psića nek se ponekad poigraju s njim, dok kiša pada neka ga pozovu u kuću, obradujte ga s psećom čokoladicom...to psa poziva da maše repom i da veselo dahće...e pa to se zove pseća sreća...


Post je objavljen 08.09.2007. u 20:29 sati.