Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nibttf

Marketing

Evo kako trenutno izgleda biblioteka!

Kliknite OVDJE za slide show!

Tako trenutno izgleda biblioteka! Maloprije je stigao jedan ormarić u koji će se smjestiti dio stvari koje su sada u kutijama (dokumentacija, kataložni listići i kartice, papir, CD`s, toner...). Postoje još 2 ormarića koja su u općoj gužvi oko selidbe zabunom završila u predavaonici Zavoda za dizajn.

Nedostaje: još jedna polica na koju bi se smjestile knjige i časopisi koji nisu stali na postojeće police, kao i za izlaganje najnovijih brojeva časopisa, zatim konferencijski stol kako se s ulaza ne bi vidjeli ti silni kabeli, zatim metalni ormar za sve ono što nisu knjige i časopisi, fotokopirni stroj te poveći stol sa stolicama za korisnike koji žele prelistati časopise.

Po idejnom nacrtu bilo je predviđeno desetak radnih stolova za studente ali, nažalost, stvarna situacija sasvim je drugačija, odnosno prostor nije dovoljno velik i za studentsku čitaonicu budući da se mora računati sa stvarnom situacijom, to jest s konstantnim protokom korisnika koji dolaze posuđivati knjige ili časopise i za koje mora biti dovoljno prostora da komotno dođu do "pulta". Dakako, treba i dovoljno zraka u prostoriji prepunoj starih knjiga i časopisa.


Post je objavljen 04.09.2007. u 12:35 sati.