Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajfakat

Marketing

Evo me

Evo me...3 mjeseca starija, tamnije kože i svjetlije kose vaša nova/stara Šiš lud ponovno piše blog...rofl
Što vas očekuje ove školske godine na mom blogu?
sve i svašta...provale mog (genijalnog) razreda, raznorazna događanja, komentiranje najnovijih događaja na hrvatskom kontinentu (kako bi rekao gospodin Kirin), a i šire, i tako dalje....trenutno sam OUT-OF-INSPIRATION jer je nedjelja navečer i baš sam se vratila s mise, a na tv-u je je dino onaj Heri Ploter i njegovi drugovi i drugarice u borbi protiv zlih nekih bića koje nemogu definirati...mislim da je to bio zmaj...ili..? a i ona žena Mcgonagal (ili tak nešto slično) me užasno podsijeća na moju profu iz matematike pa bježim od tv-a...gledam ju u školi pa da ju nebi još i na tv-u gledala, kak da ne!!
i tak...dobro to bi bilo sve za sad

e, da, ko je za okupljanje razreda na pušioni, sad u subotu, 8.9. (valjda je taj datum?!), ma znate....ja dofuram gitaru, malo se veselimo. party..ono, kak je bilo za kraj školske godine...baš nam je bilo dobro, jelda?! (hm, da se bar sijećam.... rolleyes) uglavnom, ko je za nek to naglasi u komentarima....

do čitanja/tipkanja...wavewavewave

naravno, već tradicionalno, za kraj pjesma, trenutno meni najnajnajdraža

PRINCE: PURPLE RAIN


(sad će 100% Mario reć da nisam više normalna s tom pjesmom i da imam samo par pjesmama na kompu, ali jbg, pjesma mi se really sviđa...sretan belj)







Post je objavljen 02.09.2007. u 21:10 sati.