Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/byluda

Marketing

Eeeej ljudi..pa di ste mi??

Evo, jucer sam stigla..negdje, oko pol 9...tak da sam uspjela gledat tekmuthumbup..Naravno, Milan je pobjedio..prvi gol je zabio Renato-Sevilia(1:0), Inzaghi-Milan (1:1), Jankulovski-Milan (1:2) i treci (i najbolji) moj mužsmijehrolleyes Kaka-Milan (1:3)..Kaka je zabio iz penala...aaaaa..a ja happy..al ajd..dost o tekmi..ajmo malo o moru..
..dakle, opet sam bila u Šibeniku..bilo je bas dobro..znate za onu tekmu Šibenik-Varteks..e, pa igraci Varteksa su bili tamo kod mene u hotelu..bas cool..more je bilo super...čujem da je tu u Bjelovaru stalno padala kisa..a jbg...mi se tamo kuhali..vruce..strava..
..isss e..isla sam na onaj trampolin...kak je fora...dao nam onaj tip koji to ima sve besplatno jer ga moj stari pozna..pa..a tak smo svaku vecer dobili sladice, trampolin, one igre (a neznam kak se zovu), lezaljke na plazi, itd...ugl.
..neznam jel sam vam prvi put rekla al tamo su vam svako vece neki zabavljaci..tak je bio magic show..al je bilo fora..tip pozvo mog starog na pozornicu i reko mi da skine majicu i onda mu ugasio 3 cigarete u majicu...i puhne, a one nestaleeek..al nije to ona onak glupost da ih je zmrvio il tak nest..tip jednostavno radi takve stvari..bas lud..joj e, jos si ne mogu izbit iz glave onog ljepotana..iz prethodnog posta..cerekcerekkisskisscerekkisskiss..jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako jepo..
..e..jedan tip koji je bio tamo s nama iz Valpova..inace, bili su 3 covca iz bj (ukljucujuci mog starog) i taj iz Valpova..dodemo mi na plazu..i tak..izlezavamo se na onim lezaljkama..digne taj tip ruke..kad ja gledam...pa gdje su mu dlake..a tip se depilira...isssssss...ja krepala od smijeha...moj stari i ovi ga cijelo vrijeme zajebavali..mislim, znam da svako ima pravo na svoji izbor..al meni je to onak...totalno mad..
..stalno sam se svadala sa starim jer sam spavala do 12 sati..uopce nisam isla na dorucke..samo rucak i vecera-svaki sam prespavalazijev..
..jbt..sad bas gledam ove smajlice pokraj..e..ljudi (iz josina)..na koga vas podsjeca ovaj zubo smajlic?????????..looooool...
..zadnji dan nam je bilo najbolje..vjetar je radio valove..ove slike koje cu vam stavit su od zadnjeg dana..
a iss e..neznam sta da vam vise napisem..danas vjerovatno necu ic u grad jer se nism uspjela s nikim dogovorit...pa..a kad da sam..jucer navecer sam dosla..i sta..vec su se svi dogovorili..a jbg...

..ajd..evo vam malo slikica s mora..

utrke magaraca...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

moj brat..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ja...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

..opet ja..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

..tu smo se brat i ja uvaljali u pjesak na polju za odbojku..belj
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

..moj brat..belj
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pa..Pozzzzzdrav ljudeki...kiss i wave i party (napravite danas) svima..



Karma-Tko je ta?

06 CROATIA - Karma...


Post je objavljen 01.09.2007. u 10:42 sati.