Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livetransmission

Marketing

Report

Eto, vratih se ja s Raba u ovu već pomalo hladniju klimu unutrašnjosti.
Polako mi ponestaje tema, recenzija i zanimljivosti vezanih uz glazbu jer, kao što sam rekao, u javnosti je gotovo i nema. Stoga ću vjerojatno uvesti širi spektar tema od nadolazećeg posta.
Ipak, za ovaj put: Mislim dakle postojim, siguran sam dakle znam da je upravo završio
Vip INmusic
festival!

Nažalost, osobno tamo nisam mogao biti prisutan i to zbog više sile ali Sonic Youth i Iggy & The Stooges koji su ujedno bili i headlineri festivala, razvalili su do krajnjih mogućih granica. Oduševljena publika kaže da su svi prijašnji koncerti na kojima su bili pali u vodu, Iggy je došao u paketu s još jednom zvijezdom, basistom Mike Wattom, koji, kako kaže jedan od mojih tamo prisutnih prijatelja jest, ni više ni manje, ludi majmun koji siluje ne samo bass nego i pojačalo. Svakako se nadam da će ovakvih koncerata biti još jer ih još i treba.

Za kraj: svaka čast našoj hrvatskoj plagijatskoj sceni Nine Badrić=Crni Biseri ili Thompsonu sa Tamo negdje iza devet sela i Abbe i Super trooper sa svojim ''urnebesnim'' koncertima zabadanja mača u pozornicu... Ljudi, samo dajte, mislim da još niste obradili Satisfaction...


Post je objavljen 30.08.2007. u 11:34 sati.