Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pricesistocnestrane

Marketing

REKAPITULACIJA I JOPE

PAJO PAKŠU : Čovjek-Fangla

Ko prvo i prvo, moram prilagodit način pisanja jer, u protivnom, Pajo neće htjet čitat.
Daklem: da nije posto to što je, Pajo bi danas mogo bit svašta: profesionalni skakač uvis u troskoku; viši referent za obilježavanje razmaka između bijelih crta na cestama; visoki stručni savjetnik za proreze za pišu na gaćama... Mogo je bit šta oćeš! Taki je. Svestran.
Na komcertima Septice, uvijek strši. Ne zbog visine, nego zbog osobnosti. Čovjek je ko Večernji List - sa stavom.
Govori više domaćih narječja što ga neizostavno čini velikim poliglotom.
Ima istančan smisao za lijepo. Esteta. Dušu bi vragu prodo za dobre gaće naglavačke.

E`o to je bilo za Paju, a ovo je za mene:
Baš ovakvu sliku imam: izuzetno inteligentno biće. Sere gluposti samo da nas sve dobro zabavi. Inače, imam vrlo visoko (k`o što je i on sam) mišljenje o njemu.
Svojim ponašanjem stvara urbanu legendu Sirovog Provincijskog Idiota i to mu jako dobro polazi za rukom. U principu - čvrsta krinka. Sigurna sam da se ispod krije vrlo bistra jedinka.
Sprda se na svoj račun, a poštuje druge. Vrlo rijetka osobina koju jako cijenim. Pajo je, zapravo, netko za koga bez razmišljanja mogu reći - FRAJER!
Koji se, uzgred budi rečeno, nikad neće oženit jer ne bi podnio činjenicu da mu žena slučajno u mašini ofarba gaće u roza. Šteta za ženski rod.
S druge pak strane (negativne) - nikad ga nisam vidjela s boxericama na glavi što je vjerodostojni pokazatelj kako ih vlasnik ne posjeduje u svojoj kolekciji. I što je vrlo nepraktično. Zašto? Zato. Naime, istraživanja su pokazala kako slip-gaće jako stisnu jaja te tako uzrokuju negativan utjecaj na potomstvo. I jope šteta! Za ljudsku rasu. Neće bit malih Paja-Pačića.
Zaključak: još jedan od onih koje bih vrlo rado službeno upoznala. Zbogporadi širenja bratstva i jedinstva te zaprckivanja dubokoumnih u mozak.
Pajo - Tenk ju veri mač.

comming up next: mikke musse

Post je objavljen 29.08.2007. u 13:25 sati.