Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/preplemeniti

Marketing

ewo malo crnih wicewa...kome se gadi nek ne chita...hehe

Došla djevojčica u dućan kupiti žvake, uzme ih na pultu, plati prodavačici i izađe. Prodavačica primijeti da je umjesto žvaka uzela petardu, te potrči za malo djevojčicom i vikne: "Pazi, to su petarde!" A djevojčica se okrene i prasne od smijeha.



Budi dobar dečko sine. Dođi gore.
- Ne, mama, opet ćeš me baciti dolje



Ulazi mali Ivica u učionicu i pita učiteljicu:
- Gospođice, da li bi ste mi pokazali grudi?
- Sram te bilo, Ivice. Što ti pada na pamet!
- A da vam dam petsto kuna?
Misli učiteljica; teško je u prosvjeti, male plaće... što je košta? Ivica joj da novce, ona skine majicu. Ivica gleda pa kaže:
- A dal' bi ste skinuli i gaćice za još petsto?
Razmisli učiteljica; 'ajde sad kad je počela, lijepi su to novci, skine se ona sasvim. Ivica će:
- Jel' bi ste htjeli spawati samnom za još dvije tisuće?
Uvrijedi se učiteljica, ali opet što će, tri tisuće, to je k'o cijela plaća. Pristane ona, Ivica obavi posao, plati i sretan i zadovoljan ode kući. Izlazi učiteljica iz zgrade kad čuje ravnateljev glas:
- Kolegice, jel' vam onaj mali što ga poslah dao kovertu s plaćom?



Govorila mama sinu debilu: -Evo sine, malo čokolade. Ali prvo operi ruke. - Ali mama, ja nemam ruke. - E, nema ruku, nema čokolade.




U školi bila pokrenuta akcija sakupljanja predmeta koji njihovim ukućanima više ne trebaju. "Što si nam to donijela, Marice?" "Stare bakine naočale." "I što je baka rekla?" "Da joj više ne trebaju." Upita tako profesorica Ivicu: "Što si nam ti donio Ivice?" "Djedov dišni aparat." "I što je djed rekao?" "Hraagghuhh, hraagghuhh, hraaghuhh"



Nabavili Slovenci nuklearnu bombu i hoće oni isprobati kako djeluje. Što će, kako će, bace oni nju na SAD i pobiju 100.000 ljudi. Prestrašili se oni američke reakcije i čekali da SAD uzvrati. No prošlo dva, tri dana, tjedan, mjesec, godina, a Ameri nisu uzvratili. Mislio slovenski predsjednik da su im Amerikanci oprostili i nazove on Busha.
- Pa zašto nas niste napali, kad smo vam pobili 100.000 ljudi? A Bush će na to:
- Hoću, hoću, samo da vas nađem na karti!




Gomirac stigao u Ameriku u posjetu dalekom rođaku. Pri ulasku u državu su ga zbog konstitucije tijela zadržali na dodatnom promatranju. Službenica američke security službe popunjava formular:
- Name?
- George Mrvoš
- Sex?
- Four times a week.
- No, no, no... male or female?
- Male, female... sometimes sheep.





Post je objavljen 23.08.2007. u 17:22 sati.