Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kruno1971

Marketing

Poticaji

Raspizdi me što baš svako govno moramo pokupiti s zapada. Danas sam čitajući Jutarnji naletio na njihovu verziju najnovije pošasti. Valjda više nema novinske i televizijske kuće koja nema sličnu govnariju.
Budući da vodim portal namijenjen kamionima i prijevozu zastao sam neki dan slikati ogroman bager koji se prevrnuo nekoliko koraka od ulaznih vrata jedne moje postarije rođakinje. Prvo sam pitao gdje je vozač i kako je prošao u toj nezgodi. Rečeno mi je da je odvežen u bolnicu na radiologiju, ali se čini da nije ništa ozbiljno. Tek tada sam izvadio fotoaparat. Jer je meni osobno epizoda s djevojkom pod tramvajem koju slikaju mobitelima jedna od najodbojnijih i najljigavijih gadosti na koje su spremni moji sunarodnjaci, većinom dobri vjernici i oličenja morala.
Sliku sam objavio na portalu. Nije mi ni na kraj pameti palo da ju šaljem bilo gdje. Da je kojim slučajem vozač teže ozlijeđen, fotoaparat bi ostao u torbici.

Gledajući ovu promotivnu sličicu ja vidim tipa koji je svoju humanost naguzio novcu. Tamo negdje lijevo je vjerojatno nečija krv.

Post je objavljen 14.08.2007. u 19:01 sati.