Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kutchkica1

Marketing

ne znam više što želim

ali stvarno ne znam više što želim od svog života, nisam navikla biti solo pa mi je to sve novo. Iako mi nekada zna biti ubitačno dosadno, ali privikavam se.
puno dečki se nudi za izlaske, ali koliko vidim iz krivog razloga, njih zanimaju samo neke kratke avanturice, što meni trenutno nije ni na kraj pameti jer se ne želim pretvoriti u lokalnu kurvu. Inače ne mogu reći da sam lako zaljubljiva, ali sad iskreno se bojim išta započinjati, jer imam osječaj da nisam još svoj život sredila do kraja. Prvo što mi je sad na pameti je smisliti način da zaradim (i to ne nekako preko noći) da bi sve polako otplatila jer ne mogu se pouzdati da ču išta od novaca uloženih dobiti natrag ( i ne sjedim kod kuće nadajući se da ću dobiti na lotu, koji inače ne uplaćujem).
Koliko mi je teško biti solo, toliko mi je drago da konačno ulažem u sebe i da sam konačno sebe stavila na prvo mjesto u svom životu (koliko god da to narcisoidno zvučalo).
Znam da se želim zabavljati, i nešto izgraditi i napraviti od svog života, isto tako ne znam odakle bih krenula....
Možda se ljudima oko sebečinim kao osoba snažnog karaktera, ali u biti sam vrlo nesigurna i volim kada me netko podržava jer mi je tada sve lakše...

Post je objavljen 03.08.2007. u 15:44 sati.