Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pokusavamsve

Marketing

Tko je uz mene?

Ponukana zen_krafnicom i ostalim curama odlucila sam i ja otvoriti blog i pokušati smršaviti zajedno s njima... ja znam da mi to možemo... U početku sam imala 95!!!! kila... kad sam krenula na dijetu... sada sam na 85,84.... Sve manje i manje... Znam da sam to postigla u jako kratkom roku, no moram.... Nadam se da ćemo se sve cure koje imaju ove probleme sastajati na ovome blogu i jedna drugoj biti potpora i savjetovati se međusobno.. To nam treba.. Potpora!!!!

Ovako... jedina prednost koju sam imala prije nego sto sam počela mršaviti je ta da sam relativno visoka (178) pa se te kile na meni ne vide toliko... Gledala sam negdje na netu koja bi bila moja idealna tezina, i kazu 75-80 kila... Hm.. po tome nisam daleko...
Dalje... Kada smršavim još tih 10-15 kila ne želim nastaviti dalje i postati neka anoreksičarka... Želim biti normalna, mislim da ništa previše ne tražim....
Pričala sam jednom sa doktoricom koja mi je rekla da nisam toliko "jaka" izgledom, već da imam teške kosti... Još onda kada sam bila na 95 ona je rekla "onako od oka, dala bih ti maksimalno 80"
Nadam se da to još vrijedi i da je to stvarno istina... Jer imam sala... Neću reći da nemam... No ne preliva se na sve strane, no neću reći da ga ne mrzim iz DNA DUŠE!!

Zašto sam krenula na dijetu?

Zbog dečka... prvenstveno.... Ali i zbog sebe... Vjerovale ili ne imala sam ga i sa 95 kila... I jako je sladak... Zgodan.. Lijepo građen.. Mislim da je i onim najmršavijima teško naći takvog dečka... I rekao mi je.. iskreno... da me voli... ali da mu to smeta... moja debljina... punašnost... enormnost... kako god... nije ni bitno.. višak je kako god ga ja zvala...
Pomogao mi je i dalje mi pomaže da se polako spuštam na TOJ GROZNOJ VAGI!!
TAKO DA CURE MOJE DRAGE, NEMOJTE NIKADA REĆI DA ZBG DEBLJINE NEĆETE NIKADA NAĆI DEČKA, JER SAM JA ČISTI PRIMJER DA TO NIJE TAKO!!!!!
Kako mi je pomogao?? Nije da je prestao jesti samnom... Ali ponekad psihička potpora puno više znači... Neka sitna pošalica na moj račun, i odmah bih odložila ono što sam jela... Zna kako me trgunuti i inspirirati da krenem dalje i da maknem ove pojaseve....

Onda... Moja dijeta?
Hm... litre i litre vode...
čim manje hrane POSEBNO KRUHA!!!! (to mi je najteže)
i VJEŽBANJE... na žalost bez toga ništa... ništa....
Draže mi je jesti onako malo... ali relativno normalno i izmučiti se trčanjem nekih 30 minuta na dan, nego skapavati, a zapravo ne poduzimati ništa!!
Ali, sve zavisi o karakteru!!!

Želja...
Kada dođem do svoje težine... dao Bog što brže....
Obući ću neku malenu i usku bijelu suknjicu i onako neku ffuuul pripijenu majicu....Svi će se okretati zamnom... A ja ću šetati sa svojim dečkom... A ostale... Poniziti i spuštati na zemlju!!
Moj me dečko htio i kad sam bila očajna.. i sad dok sam poluočajna... Znam da me voli zbog mene same... A još malo voljet će me i zbog moje guze...
Jedva čekam da dečkima vratim sve one godine kada me nisu zamjećivali, kada me nisu šljivili... Padat će na koljena, jer to su i zaslužili... Nema puno slatkih dečkiju... A traže idealne cure...to je žalosno... i jadno... Kad ste vidile debelu curu sa nekim zgodnim tipom?? nikad!!
Ali zato redovito odvratni debeli tipovi imaju ultra zgodne cure... Jer nama ka to ne smeta... E, pa... vidjet će dečki što znači ŽENSKA OSVETA!!!
-ČAST IZUZECIMA


Ako imate još koji savjet javite ....


Post je objavljen 02.08.2007. u 17:30 sati.