Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/helpmato

Marketing

Novosti i jos...svasta

Svake veceri sam ovdje a nikako ne mogu se nakaniti da ponovo pisem...Posjetim omiljene blogove,otvorim pokoji novi kad procitam dobar komentar i pronadjem jos neki dobar blog.Krenem da se javim komentarom,moja spora konekcija otvara stranicu desetak minuta i ja odustanem.
Razmisljam:Nema veze sto ne mogu komentirati,bitno je da mogu citati i odmarati oci uz te divne slike!
Inace,i ja sam pokusala par puta da ubacim koju sliku,nije islo,pa i ne pokusavam vise.:)
I tako dok se zabavljam na Vasim blogovima dodju sitne sate i kazem sebi da cu sutra napisati novi post pa tek onda otici na "turneju" ali sutra nikad nece nestati,pa nisam pisala vec mjesec dana.
Danas sam ranije sjela,obisla Vas,ostavila koji komentar gdje sam uspijela...i imam i vremena za pisati post.

Najzad sam dobila obecavajuci odgovor od bar jednih medija (a poslala sam na desetine mailova!).Iz Glasa koncila su mi odgovorili sa isprikom sto to nisu stigli uraditi ranije i dali mi upute kako mozemo objaviti informacije o akciji preko njih.Ostaje da se dogovorim sa zupnikom da posalje dopis,sa Caritasom da ustupi racun i krecemo.

Dok pisem o akciji zeljela bih se zahvaliti blogamimoga i njezinoj prijateljici,koje su prve uplatile na novootvoreni racun u Zagrebacku banku!

Sad malo i o Mati...
16.07. je ponovo otputovao za Hrvatsku poslije sto je proveo tri tjedna sa obitelji.Ta su tri tjedna proletila kao tri dana i bilo mu je jako tesko da se vrati...Ali kao sto kazu "nuzda zakon mijenja" pa tako je i on to morao uraditi.
Kad je se vratio poceo je neku tesku zelucanu terapiju (zbog neke bakterije u zelucu) koja ce trajati mjesec dana.Poslije toga treba ponoviti gastroskopiju i ako bude sve uredu konacno putuje za Zagreb da kompletira sve nalaze potrebne za upis na Nacionalnu listu za transplantaciju.
Tamo jos specijalista urolog mora odrediti dali ce mu biti odstranjen lijevi bubreg zbog ranije pronadjenog refluksa ili to moze cekati do transplantacije.

Trenutno Mato nema pristup Internetu ali dok je bio kod kuce pratio je Vase komentare na blogu i u mailovima koje ste mi napisali i bio je jako sretan sto nije sam,sto ima moralnu podrsku i od sasvim nepoznatih ljudi zbog cega Vam je jako zahvalan!

Kao i ja...

Lijep pozdrav i od srca HVALA!


Post je objavljen 01.08.2007. u 21:18 sati.