Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdscepanje

Marketing

14. MEĐUOPĆINSKO NATJECANJE VATROGASACA, 28.07.2007. , BREZNIČKI HUM

Napokon je prošlo i prvo natjecanje ove godine na kojem su sudjelovali vatrogasci iz Šćepanja. Nažalost, ja nisam bila prisutna, no napisat ću sve što sam čula o tome i vidjela iz snimaka i slika.
Pa da počnem...
Sudjelovale su, po običaju, naše 4 ekipe - muški A i B, te žene A i B.
Koliko mi je poznato, muške ekipe su počele vježbati tjedan prije natjecanja, žene B nekoliko dana prije, a cure su napravile nekoliko vježbi u petak, dan prije natjecanja. Ja, inače među onima kojima se najviše vježba, otišla na more i znalo se da neću vježbati na natjecanju da sam i došla doma do subote, a sa mnom je bila i Monika pa su curama trebale dvije članice. Cure, oprostite kaj smo vas iznevjerile na neki način! No, hvala Bogu što su Kristina i Amalija, naše dugogodišnje, ali nažalost bivše članice ekipe, pristale doći na vježbu samo u petak i odvježbati za ekipu na natjecanju. Kristina je godinama bila C1, a Amalija C2 pa im nije bio problem odlično odvježbati za ekipu. One su ipak teško zamjenjive članice! Hvala vam, cure!!!
Rezultati su bili relativno ok, malo i iznenađujući zujo pa da vidimo...

ŽENE A:
1. DVD ŠĆEPANJE thumbup (zna se,ne? wink)
2. DVD ČANJEVO
3. DVD PRESEČNO VISOČKO
4. DVD BISAG

ŽENE B:
1. DVD ŠĆEPANJE wink
2. DVD BREZNIČKI HUM
3. DVD DRAŠKOVIĆ

MUŠKI A:
1. DVD PRESEČNO VISOČKO
2. DVD BRSTEC
3. DVD ČANJEVO
4. DVD ŠĆEPANJE
5. DVD BREZNICA
6. DVD RADEŠIĆ
7. DVD ĐURINOVEC
8. DVD VISOKO
9. DVD BISAG

MUŠKI B:
1. DVD ŠĆEPANJE thumbup
2. DVD PRESEČNO VISOČKO
3. DVD DRAŠKOVIĆ

Na našu veliku žalost, muška B ekipa nam nije uspjela obraniti prijelazni pehar za muške ekipe kojeg su već godinama osvajali. Eto, ove godine su ga morali predati ekipi iz Presečna Visočkog! No, dečki su ga zaslužili pa im čestitamo!
A sad još jedno, malo veće iznenađenje za sve nas eek...hm...također na našu veliku žalost (mislim na žensku a ekipu :-) ), prijelazni pehar nismo osvojile mi nego su nam ga nakon mnogo godina 'otele'...a tko drugi nego naše žene B bang
Ipak, moram čestitati ženama jer su ga također pošteno zaslužile i znam da su sada presretne! yes
Ali kako su to uspjele? Cure su nažalost imale peh. Prva vježba: usis se raspao...uz 'ponovno spajaj' uspjele napravit vježbu bez greške. Druga vježba: opet 'ponovno spajaj' i nakon toga opet ista stvar tak da su do kraja napravile vježbu laganini jer su znale da im je sigurno prva bolja. Nisam mogla vjerovat kad su mi to javili... No, sve ženske A ekipe su imale dosta loša vremena i greške pa su naše cure uspjele obraniti prvo mjesto koje je 'naše' već godinama. dead
Pred kraj su nastupale naše žene...naravno, ozbiljne, s tremom...da bi na kraju pokazale da su zaboravile na tremu, napravile 58 bez greške i štafetu 72, na godine dobile 11 bodova i osvojile prijelazni pehar. Ma bitno da je on u Šćepanju! party Čestitamo ženama još jednom!!!
Nažalost, nisam bila dio svega toga, ali bit će još natjecanja, a najvažnije nas čeka u rujnu - županijsko. Jedva čekam!
Snimke i slike s ovog natjecanja sam već 10 puta pogledala...Super im je bilo! Dio toga stavit ću naknadno u neki post!

Još jednom čestitam ekipama iz Šćepanja na odličnim rezultatima. Moglo je i bolje, no sve je to dio natjecanja.
Čestitam i svim ostalim sudionicima natjecanja!
Bravo za sve!

Veliki pozdrav svima!!!!! mah
Post je objavljen 31.07.2007. u 14:28 sati.