Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andromeda7prava

Marketing

Danas mi je rođendan...

Danas mi je rođendan. Hm... Reći ćete, da i? Pa, starija sam za još jednu godinu. Cijelu. Volim reć da sada vrijedim za dvije od 18 godina.

Ali što to uopće znači kad je nekome rođendan? Samo još jedan dan kad je došlo na svijet još jedno «čudo» koje će napraviti hrpu poblema.

Evo jedne anegdote oko moga rođenja. Bar su mi tako pričali da je bilo. Ja se baš i ne sjećam. Ali zbog toga sam ovako zbrčakna sva valjda.

Prvo, trebala sam se navodno roditi desetak dana prije. No, nisam se dala ni pod razno van. Moguće da se doktor preračunao, tko zna, davno je to bilo. Ali, svejedno. Već tada sam očito u podsvjesti znala kakav je ovaj okrutni svijet,pa mi se nije dalo izlaziti na svjetlo dana. I onda sam staru mučila dobrih dva dana. Nikako, pa nikako izać. Trudove je imala sve u šesnaest! A ja se ne dam van! I na kraju jedva oko 18:55, 30. 7. 1971. izađem. Vele da sam tako jako drečala i ritala se, onako tek rođena, da sam jadnoj babici ispala u onaj sudoper di djecu peru nakon poroda.

I sad, donesu oni mene staroj da me vidi, a ona ne vjeruje očima. Ona mislila da je sin, kolko sam se opirala!

Eto, i tko kaže da se s rođnjem ne odrediš? Jednom oportunista, uvijek oportunista... Stano moram nešto analizirati i kritizirati...


Post je objavljen 30.07.2007. u 10:01 sati.