Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkwolf

Marketing

POVRATAK BLOGU!

Nakon 202 dana evo vratih se i ja Blogu! Što se sve dešavalo u ovih 202 dana od posljednjeg javljanja teško je sročiti u jednom postu. No kako ja to uvijek kažem: „Loše stvari treba odmah zaboraviti, a pamtiti samo dobre!“. Evo nekoliko pozitivnih stvari koje su mi se desile od posljednjeg javljanja.

Kao prvo dobio sam rješenje za invalidsku mirovinu (100%-općeg invaliditeta), ali to rješenje još nije pravomoćno pa još nisam dobio rješenje o visini mirovine. Naime u rješenju kojeg sam dobio postojale su neke odredbe koje mi se i nisu u potpunosti sviđale pa sam ja uložio žalbu na to rješenje i samim time odgodio pravomoćnost rješenja do daljnjega.

Još jedna dobra stvar je ta da sam 01.03.2007.g. bez posebnog razloga i povoda, iz čista mira prestao pušiti. Možda ipak ne baš bez ikakvog povoda, jer je vučica prestala pušiti dva tjedna prije mene, ali me nije ona ništa nagovarala da i ja prestanem pušiti već sam ja prestao kao potpora njoj. Sada više ne pušimo ni ona ni ja!

Nadalje radovi u klubu su gotovi, ali o tome više jednom drugom prilikom. To zaslužuje jedan poseban post za sebe.

Na moru smo ove godine već bili! Naravno opet na Visu. Otišli smo odmah čim je škola završila i vratili se 14.07. Bilo je super, a sve što je dobro kratko traje. Mali vučići idu opet sutra na tjedan dana u Brodaricu kod Šibenika.

Sve u svemu svi smo dobro. Toliko za početak (NOVI POČETAK), jer i nakon toliko vremena ne znam što bi više pisao. Sada idem malo pogledati što se kod vas dešavalo!

Pozdrav svim Blogerima ma gdje god bili!


Post je objavljen 22.07.2007. u 17:36 sati.