Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/damir158

Marketing

Filmska večer s Boškom

Dragi dnevniče
Sinoć sam dobio neočekivani poziv - od Boška!
Mislio sam da me zove da mu vratim nevinost ali on me pozvao da prespavam kod njega. O sretnog li dana za mene (XOXO)! Osjećao sam da će mi se srce raspuknuti poput očne jabučice 45-ogodišnjeg Kineskog rudara zarobljenog između sedimentnih stijena dok mu se vruća nafta slijeva na po licu. Boškov otac je veliki ljubitelj životinja i zato je htio biti veterinar. No nažalost nije upao na veterinarski fakultet pa se zaposlio kao mesar. "Glavno da radim sa životinjama." - kaže on sa suzom u oku. Boško nema majku nego drugog oca (vidi pretprošli post) koji je brat njegovog prvog oca. Zove se Vladimir. Igrali smo karte i bilo nam je fenomentastično. Ja i Boško smo otišli u njegovu sobu i odlučili pogledati neke filmove.
Boško nije kul kao drugi ljudi pa nema DVD player tako da smo morali gledati filmove na VHS-u.

Film 1 : Harry Potter 7 : En svezmaš rupilček

Sva djeca vole Harrya. Kako i nebi kad ima grom na čelu i maše nekim štapićem ko tetkica. I ja isto volim Harrya ali nažalost Boško je mogao nabaviti samo verziju sinkroniziranu na češki. "Tožđe Hari Poterožđe na fremene kelimoša" - iz nekog razloga Bošku je ova rečenica bila urnebesno smiješna pa da nebi ispao glup i ja sam se počeo smijati. Sad se osjećam malo glupo:(. Kraj filma je bio šokantan! Harry se popeo na vrh nekakve kule držeći tijelo mrtve djevojke, uperio svoj vilinski štapić u nebo i glasno uzviknuo "Raspljunit a muže svedrevaše!!". Nebo se otvorilo, a zvijezde su se posložile tako da su formirale slova H, D i Z. Onda je Harry počeo pjevati pjesmu "HDZ zna", a zatim je bacio mrtvu curu u močvaru iz koje su izronili Zoran Milanović i Đurđa Adlešić. Raskomadali su ju. Zakon.
Zamislite Harrya kako pjeva ovo

Film 2 : Turbo Sjaak 4

Norveška akcijska komedija s Eirik Bakkeom u glavnoj ulozi. Film mi se baš i nije svidio jer nije imao titlove pa smo ga morali gledati na norveškom. Nisam razumio ni riječi ali koliko sam ja skužio furaju se na "Gas do daske". No ima jedna odlična scena. Dok se naganjaju autima kroz uske ulice Osla Eirik u nedostatku municije sam sebi izvadi gušteraču i njome pogodi rezervar neprijateljskog automobila koji onda eksplodira. Malo nerealno ali ipak dobro napravljeno.

Film 3 : Živ na 0°C

Ovaj makedonski futuristički triler je jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme. Radnja filma se odvija u Skopju 2152. godine, a glavni glumac je velika makedonska zvijezda Smelkir Razepmut. On glumi robota "Termostatora" kojem je jedina misija u životu da analno mjeri temperaturu ljudima koji ne mogu sami dosegnuti to područje. No inženjeri koji su ga stvorili napravili su jednu kobnu grešku - umjesto termometra su mu ugradili vibrator. Termostator poludi i krene u luđački pohod kako bi se osvetio ljudima koji su mu podarili život. Na kraju su mu ugradili termometar ali je završio u zatvoru gdje je mogao mjeriti temperaturu samo jednoj osobi - sebi. Termometar je stalno pokazivo temperaturu 0°C, temperaturu njegovog srca (zapravo anusa). Toplo preporučujem.

Nakon filmskog maratona zaspao sam kao beba.

P.S. Bojim se da sam mu ostavio malo muških sokova u krevetu :(.


Post je objavljen 21.07.2007. u 15:27 sati.