Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dina1000

Marketing



BOLNE RIJEČI
Kažu ti ˝Volim te!˝
lažu čim progovore
u očima vidi se
lažni sjaj i prevare...

Kažu ti ˝Volim te!˝
ali to ne misle
zaustavi se,lažu te
da ne poteku suze proklete...

Kažu ti ˝Volim te!˝
i ti im slijepo vjeruješ
voliš čuti riječi te
koje sretnom čine te...

Kažu ti ˝Volim te!˝
srce više ne može
laž nestaje
glava gubi se...

Kažu ti ˝Volim te!˝
ali dok im praštaš sve
sve prevare i suze te
što proplakah zbog te osobe...

I dalje kažu ˝Volim te!˝
ali ovaj put zbog sebe
samo da te ne izgube
jer shvaćaju nitko neće lažljivce...

Mislila sam da me voliš,a ja ljubav neću kriti,mislila sam da nema onog tko će nas rastaviti. A sada zbogom nevjerniče nek' ti njena ljubav sudi,ti si ljubav drugoj dao i uvijek joj vjeran budi. Za mene sad je lako,novi život mi se sprema,ja ću u grob tiho leći jer u njemu tuge nema. Kad prođeš pored groba moga,spusti glavu,spusti lice,iz groba ćeš ćuti riječi:"Još te volim,nevjerniče!!"

U životu sreće nemam i iz dana u dan se jedva gegam..od ljubavi silne sam izmorena,puna gorčine i boli i srca koje me više ne voli. Što se dogodilo? Gdje sam pogriješila? Svi mi kažu 'NISI GA SE JOŠ RIJEŠILA' ali meni se čini da je zauvijek kraj i samo čekam kada će mi reći 'by'. Ni ja ne osiječam što sam nekad,jer se bojim boli i srca kojeg volim! Ne želim opet povrijeđena biti i kroz ist pakao prolaziti... Dosta mi je da samo patim ja,kad sam ga iskreno voljela. Da ga volim NEĆU nikad više pa makar doživotno padale kiše..briga me,jer sam nekad imala njega a sada NIŠTA VIŠE!


Zašto je uvijek tako kada moje srce voli Zašto uvijek ono na kraju boli? Zar sam tako pogriješila što dala sam sve Svoju ljubav, tijelo, suze dvije? Zašto je meni suđeno biti sama Zašto mi je život samo tama? Zar nikada neću biti nekome važna Zar će svaka ljubav biti lažna? Zašto sam nesretna, Bože, reci mi Gdje sam pogriješila da me kažnjavaš ti Zar je grijeh bio to što sam ga zavoljela Zar je grijeh jer ga još nisam preboljela?

VOLJETI TE NE MOGU

Možda ne znam što je ljubav I kako da te volim Ali znam kad srce pati I ja se sa tim borim. I ja sam voljela jednom Nije bilo davno, Ostala je rana Koja boli stalno! Drugog voljeti ne mogu Oprosti mi za to Znam kako je I mene to je ubilo. Samo nemoj molim te Da plačeš za to Jednog dana shvatit ćeš Da nije vrijedilo. Oprosti mi za sve Ja ne vjerujem ni bogu Zaboravi me… Ja te voljeti ne mogu...

OPROSTIT ću nebu sto nam je vrijeme krilo,
OPROSTIT ću suncu sto nam nije sjalo,
OPROSTIT ću mjesecu koji nas je gledao,
OPROSTIT ću zvijezdama za sve skriveno,
OPROSTIT ću pticama sto nam nisu pjevale,
OPROSTIT ću srcu za zelje skrivene,
OPROSTIT ću sebi sto sam te voljela,
OPROSTIT ću prijateljima sto su mi krili da ti nisam jedina,
OPROSTIT ću svima samo tebi NE, jer si me ostavio a...
VOLJELA SAM TE ...



danas nisam nesto dobre volje spavala sam kod legice a nisam se naspavala volim ja ipak svoj krevetac svaka kost na mjestu pa sad izgledam kao zombi pozdrav svima!!!


Post je objavljen 15.07.2007. u 22:23 sati.