Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plavushaisimple

Marketing

=) (=

Evo da i ovaj blog bude malo posjećen i od mene nakon stvarno duuuugo dugo vremena bang.. nedjelja je popodne, nemam pametnijeg posla pa da i ja napišem koju..
došla sam s mora, pospremila sobu do kraja i sad malo na net.. ne znam dal još tko i čita ovo i dal koga zanima…al evo kod nas dvije ništa novo.. S i dalje uživa u Zadru cool, a P tj. ja se sunčam na užeglim ulicama dragog nam grada Rijeke yes.. radim..čuvam stanice i tako to. Živio PJM party iliti ga bijela patrola.. al tješi me to što još samo dva tjedna pa gotovo.. i onda imam besplatno polaganje….weeee….naughty inače, još se pripremamo i za maturalnu.. 24.8. idemo u španjolsku i naravno jeeedva čekamo =)..

azurna obala,
Image Hosted by ImageShack.us


lloret de mar - viteška večera,
Image Hosted by ImageShack.us
barcelona, marineland, monaco, monte carlo... ljeto smo dočekale i sad trenutno živimo za taj datum.. nakon toga se veselimo polaganju nut, pa rođendanima party, pa Božiću njami, novoj puknucu i ostalim praznicima, pa maturalnoj zabavi thumbup i tako… uvijek živimo za nešto….yes ljubav i dalje fenomantastično i kod nje i kod mene cerek tako da ste strane nema problema i tako… Image Hosted by ImageShack.us
eee, i da se još pohvalim – dobila sam digitalni smijeh tako da od sad možda i stavimo koju slichicu na ovaj brižni, zapušteni blogich.. to mi je bila želja već dugo i na kraju se mama smilovala pa mi ga ona kupila.. kao za uspjeh, ali usput i za rođendan, Božić, novu, valentinovo i ostale blagdane dead hehe..
Sad više stvarno ne znam šta da serkim pa do idućeg pisanja puuuno punnnooo pusica od P&S wavekiss..
i pošto se ove godine još nismo skupa kupale i slikale evo vam par sličica iz slivnice, od prošlog, nezaboravnog ljeta cool….

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 15.07.2007. u 20:29 sati.