Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/janisamcool

Marketing

Ljeto, a nije još vrućina!!

Vruće je. Kažu i da je ljeto. Ne i moja šefica. Slaže se da je ljeto, ali nisu još vrućine!! Daaa?! I tako mi još nismo na ljetnom radnom vremenu pa radimo po cijeleee dane. Kad nije još vruće! A grad pun turista, svi sa plaže popodne navrate da vide šta ima. Ja ne znam tko je ovdje lud.
Ja osobno sam se počela osjećati bolje ( da kucnem o drvo da zlo ne čuje, kuc kuc kuc tri puta ljevom rukom po hrastu, ovaj puta to je moja glava, najprovjerenija bukva!). Bila u nekakvom bedu od kada sam počela raditi na tom novom poslu. Sada sam bolje, nekako kao da imam više samopouzdanja, a i puno toga sam naučila pa valjda zato.
Uglavnom, kod nas je ljeto, to smo definitivno ustanovili, ali nisu JOŠ vrućine. Dogovarali smo se da bi joj pokvarili klimu u kancelariji, pa možda počnu i u našem šoru vrućine, ali pokvarila nam planove. Otišla žena na godišnji. Pa vi planirajte sabotažu!
Uostalom, nisu mi jasni ljudi koji žive na moru i onda na godišnjem-idu na more u drugo mjesto. Isto je to more.
Još uvijek se ja ne mogu načuditi tom njenom izgovoru. A knjižnica je počela raditi po ljetnom radnom vremenu, i sad ja nikako ne stignem do nje. Daa, to sam se zapravo htjela izjadati. Ma nemam riječi više.
Ali glavno je da sam ja bolje. I još sutra idem na obiteljsku večeru, što znači da ne moram kuhati kada dođem s posla. A ni danas za sutra! Juupiii! I sigurno će biti neka fina papica, možda kolačić... Nadam se, držite mi fige, volim kolače.
Pozdrav od mene, ljetni jedannjami


Post je objavljen 12.07.2007. u 21:01 sati.