Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

Jebo te BLOG i gay haker na dildo stolici...

Netko nas je "hakirao" sinoc.. neka grupica pedercica koji nemaju sta jebat pa kao došli tu malo pravit se pametni.. odite drkat na Ctl Alt Delete pička vam materina štreberska... opišeš jednog i opisao si sve.. Navukao hlače do nosa i kroz pepeljarke bleji u monitor i svršava na svoj novi crno zeleni skin za windowse jer se pali na matrix malo i na film "hakeri". Debilčina.. To mu je izljev sreće bio jer je dao ispit sa 5+ i popušio profesoru kitu da mu to lijepo ČITKO napiše u index da mu ćoravi tata i krezuba debela celulitna strijasta mama mogu pročitati i da mu osušena blajburška baka da 20kn da si kupi čip s vibratorom koji ce si nabit u šupak i hvatat nezaštićene connection pointove i pritom vibrirat od sreće.
Brijem da nije sinoc mogao spavati od sreće i da je išao svakih 5 minuta gledati dali je netko nešto napisao o stravičnom napadu hakera koji je uspio srušit nečiji blog O JEBOTE SAVRŠENSTVA.. Odi si sruši mamu sa nogu, obori je svojom pojavom da vidi šta je okotila gadno invalidno.. jebo te steven hawking nisi ništa ljepši garant... kretenčina ne zna da je nama napravio lijepu uslugu, reklamu i da nam je drago što je između stotinjak tisuca blogova izabrao baš naš.. Jao kako je negdje sretan bio.. uzeo je mob i jaavio svim svojim prijateljima, tj svoj trojici takvih kao on i onda se dvoumio dal da pošalje i simpatiji JANJI poruku da vidi što je napravio i mozda osvoji 25 minuta s njom nasamo u studentskoj menzi dok ona jede tri menija jer ima 149 kila i doma novi dual core procesor i 4gb DDR2 rama na 10000MHz i skupa si mogu istiskivat prištiće i pričat o zvježđima izvjezdanim stazama. jebo ga anime.
Vjerujem da je teško biti haker koji ruši blogove. dva dana su do kraja faxa pa je malo kriza, svi ti frendovi, sva tri, skupa s janjom koja ce se onaka debela jebat sa dalmatinskim galebovima odoše na more a ti za utjehu rušiš blogove dok čekaš da izađu novi pokemoni jebo te tamagochy...

AKO SI SE TI TAKAV RETARDIRAN ISPRDAK PROBIO IZMEĐU 50 MILIONA SPERMIJA I OPLODIO MAMINO ZASRANO JAJE, BOG TE JEBO KAKVI SU LI SAMO BILI OSTALI ONDA.

popuši mi kurac.. dođi ruši opet mi ćemo opet dići pa cemo se natjerivati cijeli život... ti ces i dalje ostati glupi početnički "peder-haker" koji je preko youtubea naučio izbrisat nečiji blog..
mislim da ti je sljedeće u planu srušit web od ŠUMARIJE ili ZADRUGE i privatnog vodoinstalatera.. to je tako cool..
rupi nas josš.. pa nek kajla završi u vjestima.. mucho dobra reklama :)

by wedranowski

Post je objavljen 12.07.2007. u 11:44 sati.