Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petarda

Marketing

www.xclaim.hr

Image Hosted by ImageShack.us


web: http://www.xclaim.hr

Maksimalno iskoristite oglasni potencijal Vaših stranica

Imate posjećenu stranicu ili blog i neiskorišten marketinški prostor? Vrijeme je se uključite u Xclaim mrežu za kontekstualno oglašavanje. Nakon što završite proces registracije i postavite kod na Vaše stranice naš tim će Vam kroz 24 sata odobriti ulazak u mrežu. Odmah po ulasku počet će se prikazivati Xclaim riječi na Vašim stranicama, a vi ćete početi zarađivati novac.
Kako postati partner

Jednostavno, započnite proces registracije i slijedite daljnje upute. Ukoliko dođe do problema kontaktirajte nas mailom ili telefonom. Ukoliko Vaše stranice zadovoljavaju uvjete ulaska u mrežu sustav će automatski pozicionirati oglase na Vašim stranicama.
Što dobivate

Ulaskom u mrežu imate mogućnost ostvarivanja zarade na mjestima koje do sada niste mogli marketinški eksploatirati. Sav novac koji zaradite možete reinvestirati u oglašavanje Vaših stranica na način da napravite vlastitu kampanju koju ćete plaćati već ostvarenom zaradom. U isto vrijeme možete zarađivati i oglašavati Vašu stranicu u Xclaim kontekstualnoj mreži stranica.
Relevantni rezultati

Xclaim sustav je koncipirano na kontekstualnoj bazi što znači da sustav čita sadržaj stranica i prema procjeni naprednog algoritma plasira poruke relevantnih oglašivača uz sadržaj. Rješenje funkcionira potpuno automatizirano.
Ne trebate tražiti oglašivače

Uz Xclaim, više ne morate tražiti oglašivače za Vašu stranicu – Vaš rad prestaje u trenutku kada postavite Xclaim kod i kada se oglasi počnu prikazivati.
Koliko ću zaraditi?

Vaša zarada je isključivo vezana uz posjećenost i količinu sadržaja Vaših stranica. Konkretno Xclaim nudi 35% neto vrijednosti od svih ostvarenih klikova na Vašim stranicama ili 25% neto vrijednosti ostvarenih klikova na Vaše blogove koji su na nekome od hrvatskih blog alata. Cijena klika trenutačno iznosi 1,70 kn, agencijama dajemo osnovni agencijski popust od 15%. Za dodatne informacije i ostale modele suradnje kontaktirajte naš prodajni odjel.
Ukoliko već imate oglašavače ponudite im dodatnu uslugu

Već imate ostvarenu suradnju s oglašivačima? Ponudite im dodatnu uslugu oglašavanja po ključnim riječima i dodatno zaradite na prodajnoj proviziji.

Post je objavljen 09.08.2007. u 16:06 sati.