Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Objava

Prelazim na ljetno vrijeme objavljivanja postova, a to je dvaput tjedno - utorak i četvrtak između 8 i 9.
Dva su razloga za to:
1. ljeti ljudi manje čitaju blogove i to je savršeno OK jer je mudro iskoristiti ljeto za kupanje i godišnji.
2. od sljedećeg tjedna sam poslovno u Trstu. Do kada? Dok gazde ne odluče drukčije. Minimalno jedan mjesec, vjerojatno i duže. Svaki ponedjeljak ujutro ću krenuti i vratiti se petak poslijepodne. Po njihovom pričanju tamo će mi biti ubitačan tempo i ako je to istina neću baš imati vremena za on-line aktivnosti. Svejedno ću napisati dva posta tjedno, samo ne znam koliko ću biti na drugim mjestima aktivan.
Takav trenutni rasplet je sasvim u redu. Bila je jedna aktivna on-line faza, sada će biti jedna poslovna faza. Očekujem da će to biti puno zahtevniji period tako da ću imati pregršt prilika da primjenjujem (ili barem nastojim) ono što sam napisao u ovih sto i kusur postova. Bit će to jedan jako dobar test na kojoj sam trenutno razini. Možemo pričati i filozofirati koliko god hoćemo, na kraju cijele te priče je RealLife (RL) koji nam kaže pravu istinu o našoj trenutnoj razini. I dobro je da je tako jer bi se moglo previše lako početi lebdjeti i umišljati nešto što nije.

Kako god, s obzirom na situaciju, završio je naprasno eksperiment kojeg sam započeo jer se moj sistem mora posvetiti drugim obavezama.
Eto, tek toliko u ovom postu - neki ozbiljniji post će biti u četvrtak.

Post je objavljen 03.07.2007. u 08:28 sati.