Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getyourgunn

Marketing

hello ...

Evo i mene ljudi nakon dužeg vremena. Nisam mogla objaviti novi post, nije me niti bilo u Karlovcu. Zadnji dan škole je prošao super i kao što su me mnogi pitali, da li sam se napila i slično, nisam. Moji iz razreda su bili veoma veseli, no nisam si dopustila takvu razonodu, ako bi je mogli tako nazvati. I od toga četvrtka pa sve do jučer nisam vidjela ekipu, ali sada sam ovdje. bila sam na moru. I zbilja je bilo super, žao mi je što sam se brzo vratila. Ali u osmome mjesecu odlazim ponovno. Pa za promjenu i nije loše. Tek toliko da se makneš od ljudi, grada i dosade koja se uvukla u posljednje vrijeme. I tako vidjeh svoje društvo na moru, nakon godine dana. Pozdravljam ih sve, ali pozdravljam i Ivanu iz Makarske. Draga moja, u 8.mj ćemo se obavezno naći.
Eto, praznici su stigli, to smo svi željno iščekivali. I sada kad vidim ljude žale se da ne znaju što će raditi. Očito je da nikada nismo zadovoljni. Ono što imamo ne cijenimo i uvijek težimo nečemu drugom, a kada to drugo ostvarimo shvatimo da to uopće nismo niti željeli.
Uglavnom, uživajte. Uredite si ljeto i dane kako najbolje znate, sve će ovo brzo proći.
-Kec: tnx na komentaru ali mislim da si ti malo pogriješio. Hvala Bogu da se pjesma ne zove Iron Maiden, kao što znamo oni su grupa, tj. bend ,a pjesma se nikako ne zove imenom grupe već 'Fear of the dark'. Samo sam navela ime benda kojemu pjesma i pripada.

I što još reći…
Pa veliki pozdrav i odmarajte se, zaslužili smo!! mah


i pazite da ne učinite neke pogreške zbog kojih bi mogli žaliti... često se događaju veliki propusti, osobito kada ni sami ne znamo što bi sa sobom.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Post je objavljen 28.06.2007. u 10:54 sati.