Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Reiki-hara forum

Danas sam dobio da pišem o forumu na kojem sam se aktivirao pred koji dan. Radi se o Reiki-hara forumu. Neki od čitatelja ovog bloga su već članovi tog foruma. Svima ostalima preporučam da odete na njega. Ne morate se registrirati da bi bili čitatelji.

Iako u imenu foruma stoji Reiki, ne govori se samo o Reikiju već i o mnogim drugim temama samorazvoja, alternative, filozofije i sl. Tek jedan dio foruma je posvećen Reikiju. Ja sam već prije čuo za taj forum, no po imenu sam pomislio da se radi samo o Reikiju pa zato i nisam išao na njega. Ne zato jer mislim da je Reiki loš, dapače, već čisto zato jer mi Reiki nije u mojim trenutnim filmovima. Međutim, kada sam dobio informaciju da je neki moj post tamo citiran to me je zainteresiralo i otišao sam malo bolje pogledati i usput sam se i registrirao. Početni dojam je taj da mi se dosta sviđa. Nadam se da će tako i ostati i nakon što se i detaljnije upoznam sa tim forumom i aktivnim članovima unutar njega. U svakom slučaju do daljnjega mi je taj forum jedna od nekoliko redovitih on-line destinacija.

Imam ograničenu količinu vremena u toku dana i zato do daljnjega, što se tiče foruma, mislim biti aktivan samo na now-for-you i reiki-hara forumu. Sigurno ima još kvalitetih naših i stranih foruma, no zbog nedostatka vremena mislim biti aktivan do daljnjega na samo ova dva. Pod aktivnost smatram prvenstveno čitanje po arhivi, a po potrebi i komentiranje.

Potencijalno jako mnogo dobroga može izaći iz mojeg prisutva tamo i veselim se vidjeti koliko će se od tog potencijala stvarno i realizirati.

Do kada ću biti tamo prisutan/aktivan? Odgovor je jednostavan: dok ne dobijem unutarnju uputu da više ne budem.

Post je objavljen 27.06.2007. u 08:01 sati.