Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojacelija08

Marketing

Super vikend !!!!!! :):):):):):):):)

Hy ljudovi, da vam odmah objasnim da vam od sada piše odrasla cura sa ispunjenim duhovnim duhom - BULLSHIT - roflroflroflroflroflroflroflrofl Ma da da možeš mislit, ma ne preferiram ja baš to, al' ajde ipak sam vjernik ne veliki to jest he ne pretjerani, al' sam ipak vjernik. Znači javila bi vam se ja i prije he znate vi mene, al' sam imala posla bila sam pretrpana poslom naughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughty , da da aha, ne ne sad zaozbiljno bila sam ja zauzeta , al' zbilja jesam.

U subotu sam ujutro išla na frizuru i to mi je predivno napravila, zbilja je. Ja sam si zamislila nešto jednostavno, kosu gore franze dolje, a ta frizerka kod koje ja inače idem mi je to prekrasno napravila, stvarno sam zadovoljna tom frizurom. Oko podne mi je došla naj frendica, koja mi je donila preslatke naušnice ( hehe a to ti je da te pohvalin ), i onda mi je došla kuma sa zakašnjenjem pa smo jurile u crkvu ( ok, ne baš jurile zaqto jer ne vozi brzo, kao ostala mladež na sreću )i tako smo našle parking, zavezale su mi ove šandalice koje sam imala jer sam kupila neke lijepe, al' koje se vežu oko noge pa mi je to stalno padalo jer nisam naučena nositi takvo šta pa dok mi je to frendica zavezala, a kuma i brat su nas čekali i dok smo trčale do crkve i usput su mi pale vezice i dok sam našla mjesto u povorci bile smo jako u zaostatku, al' zbilja u velikom zaostatku, savi su nas čekali čak je i pop ( svećenik ) htio započeti misu bez nas, al' ga je moj tata spriječio ' uljudnim' razgovaranjem o tome kako ne propadne misa ako kasnimo 15 min. Znači konačno smo došle u red - hu - smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehgdje su nas čekale moja other frendica koja se sa mnom krizmala ( ona koja je došla sa mnom će se krizmati u drugoj crkvi ), i iako si ona to ne priznaje svejedno je izgledala jako lijepo u bijelim hlačama i košulju te tako slatkoj frizuri, iako priznajem izgledala je jako čudno i neobično sva u bijelom, al' je bila kao anđeo haha i tako smo krenuli prema crkvi i tamo se tako oznojili i umorili - bilo je prekuhano i prekrcato jednostavno ludo !!!!!!!!!! A a sam molim vas lijepo još i ČITALA mislim to je lijepo i sve, al' priznajem da me bila prpa pred crkvom onako na mikrofon sa onim šalom koji mi je stalno padao čitati, svejedno sam najbolje pročitala jer se mene čulo, al' zbilja čulo!! I tako da smo i primili sakrament, konačno se poslikivali i gotovo. Otišli smo svi ( moja rodbina, kumina obitelj, šantulina obitelj, frendica ) na piće u obližnju oštariju ( sad ne znam da li znate šta je to - kafić, al' veće kako bi rekla ma nema veze vjerojatno znate ). I nakon njihova nespretnog konobarenja otišli smo na feštu kod mene doma. I tamo smo se zabavljali jeli, jeli, jeli i pili njaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjamipartypartypartypartypartypartyroflroflroflroflroflthumbupthumbup i tako dalje, dok moja porodica nije počela plesati skupa sa kuminom obiteji ( moja kuma i njena obitelj - svi obožavaju plesati i plešu kao majstori s time da su ona i njen tata profići ). I na kraju je moju frendicu, mene i kumu odvela kumina sestra u disco tj u juršiće , al' ništa nije bilo pa smo otišle u klariće c- ništa pa u savičentu - ništa pa opet u juršiće - išta haha, ipak je bilo nečega bilo je muzike i svega, al' nije bilo ljudi jer su svi mislili da se zadnju subotu zatvoriopa nas je sve skupa bilo dvadesetak. Na početku je bilo malo dosadno, al' na kraju smo se super zabavile i došle kući oko 3 i pol.

U nedjelju smo se probudile u deset i sišle, jele, odgledale šta je moj tata jučer snimao i otišle sa mojim mlađim bratom na more ( ja i najF te moj bratec ). Tata nas je odveo u dvije i pol i ostali smo sve do malo prije šest. tamo je naišla jedna moja poznanica pa smo se sa njom napričale, a i srela sam frendicu koja dolazi ovdje na more preko ljeta. Bio mi je veliki problem to nisam mogla roniti zbog frizure jer sam je htjela zadržati, a ja obožavam roniti, al' ne sad sa maskama i tim glupostima ne već bez ičega tako mi je najveći užitak, onda se osjećam kao riba, ok nakon jedno sat vremena ronjenja ( normalno sa izlascima jer ne mogu držat toliko dah haha ) te peču polako oči, al' uglavnom nisam ronila, al' sam se zato konačno nasunčala i dobila boju od sunčanja a ne rada u polju. takvo dobivanje boje mi je ipak draže roflroflroflroflroflroflrofl. Na kraju smo pojele i pizzu, okupale se i otišle na Zečića u savičentu. Bilo je super, tamo smo srele prijatelje sa kojima smo bili na exkurziji i proveli smo se fantastično te smodošle kući oko dva i nešto, a budući da smo još pričale zaspale smo oko tri i pol tako nešto.

U ponedjeljak smo se ustale malo prije deset jele, pa ubrzo i ručale, malo surfale, pričale i ato ti ga na tata je došao po nas ( prespavala sam tu noć ja kod najF ) i otišla sam kući i naravno počistila sobu jer su djeca koja su se igrala u subotu sve razbrcal, očistila dvije plastike fažoleti i napokon otišla na spavanje. Ok ovo su više bili memoari nego nešto drugo, al' eto da vm se napričam kako mi je bilo fantastično zabavno ovih dana.

Pa ljudovi onda se vidimo, čujemo šta god
papa wavemahmahmahmahwavewave


Post je objavljen 26.06.2007. u 10:17 sati.