Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuzayok

Marketing

Danas sam luda......

Dama s predivnim glasom,sinoc je odrzala koncert u hotelu Lav u Splitu.Le Meridien po novom,ali meni je to uvik Lav di sam imala svoju maturalnu vecer.
Koncert je triba pocet u 22h.Posjetioca taman da popuni sva slobodna mista.Vec naslucujem ugodnu atmosferu i dobar koncert.Neki u mom drustvu su sumnjicavi,kazu vec odavno nije napravila nista novo,ne ocekujemo puno od ovog koncerta.Ja sam znala,moja Josipa moze samo najbolje :))
Negdje oko 23h ona je tu,u crnoj haljini,neizbjezni dodaci za koje samo ona ima hrabrosti stavit na sebe i sve joj stoji,njen stil,nepromjenjen,luckast i neuobicajen.
Pozdravlja nas i kaze,kasni malo,ali nije to njena krivica,objasnit ce kasnije i zapocima koncert s Ave Maria.



Lagani uvod u pocetak.Zatim slijedi pojasnjenje zasto kasni.
"Niiije do meeene,reeeekli su mi da treba sacekat da se skupite,ali viiidim da ste vi vec tuuuuu,na vrijeme,zato oprostite na kasnjenju,nije do mene.
Moooolim tehnicara da smanji hladjenje,pa ja saaammm u Splitttuuu,na moruuu,mora biti toooplo.U avionu je bilo tak hladnoooo,izasli smo vani i kihali,ali onda je jedna orada sve popravila:)))"
Teatralan nastup,pun humora kako samo Josipa zna.



Otpjevala je,savrseno,bez greske,gotovo sve svoje hitove.Uvijek iznova nova improvizacija na stare stvari.Svaki put su nove,predivne,dirnu me u srce.Ganula me do suza,jer njene pjesme su slike,svojim glasom slika,svojom glazbom prica,ona je dama nase glazbene scene,neponovljiva i najkvalitetnija.



Odlican prateci band,Josipa komunicira s njima,s publikom,svi smo jedno i stvaramo taj dozivljaj,nezaboravan.......ona je,jednom rjecju,legenda:)))





Otpjevala je i nekoliko novih stvari,odlicne su,meni se svidjaju,ali ja mozda nisam najobjektivnija za procjenu,jer volim gotovo sve sto ona napravi:))
Tesko je bilo njoj i nama rastat se na kraju,vracala se,mislim cak cetiri puta i ponovo nas odusevila svojim nastupom.Dva i po sata,bez pauze,ispricala nam je glazbom,zivot,ljubav.......glasom nas nosila u visine di se sanja.
Moja dusha je puna danas,osjecaji su puno vise od ovog napisanog,jer ne mogu rijecima pojasnit sve sto sam osjecala u toku koncerta,to je neopisivo:))
Nadam se da cu je sresti jos koji put,kao i sinoc,da me glasom opet opije i ponese u svijet glazbenih slika.
Volim je!!!U njoj su sve osobine jedne zene,njeznost,seksipilnost,snaga i nesalomljivost.




Josipa Lisac-intervju


Post je objavljen 24.06.2007. u 10:11 sati.