Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

U Rivendellu niš novog




Fora pjesmica, kaj ne?
Vrućina? Kom to treba?! Meni fale oni normalni mjeseci, a la novembar, dvanajsti mjesec, januar, veljaća, March, aprilček. A ne ovi debilni mjeseci di je u hladu +39. Komu to treba?! Kaj oni debili "iz stoljeća sedmog" kad su došli u ove krajeve, nisu mogli reć: "E, ekipa, koji zajeb, ajmo se vratit malo sjevernije.". Aj da su bar (neču sad pretjerivat) ostali u Češkoj, il tak nekaj. Sve bi bilo puno bolje nego ovo.
Nemrem podnjet ovu vrućinu više. Sad su mi ispiti, i kad se natjeram učit, onda mi se sve (od znoja) kelji po jebenim rukama, prstim, a, i ostalim udovima. Nemrem ni popit hladnu žuju bez da se pošteno (onak muški) ne usaftam. Kak bi mi bilo da sam još k tomu i buco?
I tak ono sam jučer bil kod susjeda, pa smo nas 4 kartali belu, i veli dotični da ima klimu (neki dan ugrađenu). I sad frajer kao neš drka po onom daljenskom, i krenemo mi igrat. Ja drito ispod klime. Nakon nekih sat vremena, ja sam igrao samo u gaćama (nismo igrali belu na skidanje, da odma razjasnim). E, a zašto? Zato kaj je idijot, umjesto da stavi klimu na 19 ili 20 stupnjeva, on je stavio na jebenih 33!!!! Znači, vani je bilo čak malo hladnije i svježije neg unutra (predvečer se ta radnja odvijala). A dobro, nismo ni nas trojica niš pametniji od krune, kad nismo ni mi skužili, dok pive nisu postale tople ko pišaka. Glavno da smo mi non stop srali kak je vruće, al dalje od tog nismo došli, dok nije krunina baka došla i ugasila klimu. A mi joj nismo dali jer smo brijali da bu tek onda bilo pun kurac vruće.
Pa potaknut takvim vrućim događanjima, ajd da napravim referendumsko pitanjce. Molim točne odgovore. Pitanje glasi: Da li vam je vruće?

Post je objavljen 23.06.2007. u 09:12 sati.