Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framajug2

Marketing

Kraj školske godine

Jučer je bio dan kada su se svi osnovnoškolci i srednjoškolci laganim koracima uputili prema Kopici – mjestu koje već godinama tradicionalno služi, osim za kupanje, sunčanje te proslavljanje Dana rada, za uspješno završene mukotrpne mjesece ili godine školovanja. Za osnovnoškolce 2 škola gradske četvrti Juga2, do sada je to bio simbol Juga koji više nije dovoljan za nekada glavno okupljlište nakon završetka škole. Neki slave postignut odličan uspjeh, dok su drugi sretni što su uopće prošli. Treći alkoholom pokušavaju prikriti i zaboraviti tugu zbog nedovoljnog uspjeha i pada razreda. Ipak, trebamo razmišljati o posljedicama svog čina, a on može biti tragičan. Neki su završili u bolnici (i to ne zbog prevelike topline i nedostatka H2O), a neki su zbog istog razloga prikazani u glavnim vijestima naših televizijskih kanala.
Prije mjesec dana, maturanti su otplesali svoj ples te proslavili izlazak iz srednjih škola brojnim natpisima na majicama te odlaskom na Copacabanu.

Nakon svega ovoga, dolaze odluke koje osnovnoškolci završenih osmih razreda i maturanti moraju donijeti jer su to odluke naših budućnosti, a one u današnje vrijeme nisu nimalo lagane. Možda je prerano razmišljati o tome što želimo od života, ali moramo biti svjesni da svi nećemo uspjeti ostvariti svoj cilj. Kasno je sada žaliti za prošlim vremenima i pitanjima poput onoga: „Zašto se nisam više trudila?“ Koliko god je teško, sada je vrijeme da se potrudimo dok sve drugo nije zauvijek palo u vodu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 22.06.2007. u 15:06 sati.