Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bolji

Marketing

HRVATSKI SVJETSKI KALENDAR

MI SMO BISER DO BISERA

Prošli mjesec bio sam pozvan na predstavljanje novog interaktivnog portala Hrvatski svjetski kalendar osmišljenog u intelektualnoj radionici Nenada Bacha. Nenad je želio da popričamo o svim temama. Naravno mene je najviše zanimalo poduzetništvo, kako se osjeća sada nakon toliko godina u SAD-u, misli li se jednoga dana vratiti. A ja sam osjećao da se želi vratiti u Hrvatsku.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Ljubav prema Hrvatskoj i svemu što stvaramo potakla je Nenada da stvori portal koji predstavlja najcjelovitiju bazu podataka o svim zbivanjima u Hrvatskoj i hrvatskim zajednicama iz tridesetak zemalja svijeta u svim područjima ljudske djelatnosti od kulture, do biznisa, sporta i obrazovanja.

«Mi smo biser do bisera i sad je vrijeme zrelo za pravu bisernu ogrlicu – kaže Nenad. Ovo je prilika da postanemo bolji prijatelji sami sebi. Stihijski smo dokazali da znamo i možemo, a sada je red da strukturalno razmišljanje postane saveznik kreativnosti, kao što je normalno u svijetu»
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Naravno da je tu bilo poduzetnika koji su zanimanjem gledali prezentaciju

Ja sam želio da ove stranice iskoristim za predstavljanje događaja, međunarodnog karaktera, koji su tu pokraj nas, a o njima ne razmišljamo. Zar ne bi trebali svi u svijetu to znati. Nije važno koje je područje. Pokušajte razmisliti, složiti mali tekst i meni ga poslati. Postavit ćemo ga na nove stranice, svi će ga moći pročitati.


IZDVAJAM

Već danas se možete uvjeriti da ovaj portal daje obilje informacija o našim događanjima koje mnogi ni ne primjećuju…

Pogledajte stranice http://www.croatianworldcalendar.com

A naravno da možete, na naslovnoj stranici, postaviti svoje podatke, proizvode ili usluge koje želite izvoziti, možda pronaći investitore….

Javite mi se na mail: cikla@net.hr

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 17.06.2007. u 11:10 sati.