Otvaram temu na raspravu. Da li je (i ako je onda zašto) uistinu klopa koju spremite iza pola noći bolja od one klope spremljene za dana?
Eto, sinoć se ja sjetila kuhati u pola 12. Gledam ja lijepo Reži me i sjetim se da za sutra (danas) trebam napraviti fino varivo Merine mame
To je zbilja fino varivo od kojekakvog povrća što me nučila kuhati mama od najbolje frendice. Štos je u tome da sama priprema traje dugo. Treba sve to povrće očistiti a onda iskosati na minijaturne kockice. Još kad se toga uhvati djevica po horoskopu jasno je da sam kosala povrće nekih pola sata Lijepo je sve to povrće vidjelo lonac i uz malo trčkanja na relaciji soba-kuhinja ispalo je oko pola 1 napokon savršeno varivo. Ma ni Merina mama ga ne bi bolje napravila
I sad se ja pitam da li je moguće da noćno kuhanje daje bolje rezultate, a bome mi pada i na pamet da počnem kuhati u tako neko gluho doba noći.
Naravno, a sve to nakon sat vremena vožnje biciklom Da, da...krstio se mali. Dobar je, ali bome me sic nažuljao tamo gdje nije pristojno podijeliti sa svekolikim pučanstvom
Malo hodam ko' šestar, ali što je malo muke kad je dobar plan u realizaciji Danas će već biti bolje
kisi kisi
Post je objavljen 13.06.2007. u 13:19 sati.